ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η διάρρηξη κάνει τον Οφόε να σκέφτεται να φύγει

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΠΙΚΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΠΙΚΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε είναι αναστατωμένος από τη διάρρηξη στο σπίτι του και σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Η διάρρηξη στο σπίτι του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε έχει θορυβήσει και τρομάξει για τα καλά τον Βέλγο μέσο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, σε τέτοιο βαθμό, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Nieuwsblad", τον έχει βάλει σε σκέψεις να φύγει από την χώρα μας.

"Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος γιατί δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι στο οποίο δεν κωφεύει ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του.

Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Οτζίτζα", αναφέρει το δημοσίευμα για τον Βέλγο κεντρικό μέσο του Ολυμπιακού.

Η διάρρηξη κάνει τον Οφόε να σκέφτεται να φύγει
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ