ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέσα ο Φορτούνης

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέσα ο Φορτούνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Κώστας Φορτούνης όπως αναμενόταν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, την Κυριακή (20:30). Ταξιδεύει στη Λάρισα και ο Πασιένσια.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΛ στη Λάρισα για την 5η αγωνιστική της Supe rLeague, με τον διεθνή Τρικαλινό μεσοεπιθετικό, Κώστα Φορτούνη, να επιστρέφει στην αποστολή των "ερυθρολεύκων", κάτι το οποίο αναμενόταν σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ.

Ο Πάουλο Μπέντο είδε ότι ο παίκτης πήγαινε πολύ καλά στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, είχε ανεβάσει "στροφές" και έστειλε... μήνυμα στον προπονητή του ότι είναι έτοιμος να προσφέρει.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια, αντίθετα προφυλάχθηκε από τον Πορτογάλο κόουτς ενόψει και των αναμετρήσεων που ακολουθούν με ΑΠΟΕΛ (29/9) και ΑΕΚ (2/10), για Europa League και Super League αντίστοιχα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πασιένσια, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ