ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βέλγιο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με 26 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του "πετάει" ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (5/7) για το Γκενκ του Βελγίου. Οι πέντε παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι.

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν την Τρίτη (4/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με μοναδικούς απόντες από το κανονικό πρόγραμμα τους Φιγκέιρας (σφίξιμο στον προσαγωγό) και Γιαννιώτη (ελαφριά κάκωση στο θωρακικό τοίχωμα), που γυμνάστηκαν ατομικά.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μπέσνικ Χάσι έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει για το Γκενκ του Βελγίου την Τετάρτη (5/7), εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα παραμείνει μέχρι τις 16 Ιουλίου, για το δεύτερο στάδιο της βασικής του προετοιμασίας.

Ο 46χρονος τεχνικός επέλεξε 26 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Σκαφίδης, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Εκτός πλάνων του Μπέσνικ Χάσι τέθηκαν οι Ρισβάνης, Γιαννιώτας, Βέργος, Κασάμι, Βιάνα, όπως και ο Ντα Κόστα που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Σε σχέση με το Ζέεφελντ, την αποστολή στο Γκενκ δεν θα ακολουθήσουν οι Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης, Βρουσάι (όλοι της Κ-20) αλλά και ο Μπουχαλάκης (καταλήγει στη Νότιγχαμ).

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αύριο η ανακοίνωση για Εμενίκε, κανένα θέμα με Οφόε
Υπέγραψε ο Εμενίκε, τελειώνει του Καρσελά
Ναυάγησε του Οτζίτζα-Οφόε στην Κρασνοντάρ!
"Ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ