ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μάριν EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να αφήσει στο Ρέντη τον Μάρκο Μάριν και τον Ούρος Τζούρτεβιτς για το ντέρμπι του Σαββάτου (28/10, 19.30) με τον Παναθηναϊκό. Επιστροφή για Μποτία μετά το... διάλειμμα με τον ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (27/10) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο (28/10, 19.30) και ο Τάκης Λεμονής επιφύλαξε μία μίνι έκπληξη.

Ο λόγος για τον αποκλεισμό του Μάρκο Μάριν, ο οποίος θα δει το ματς από την τηλεόραση και αποτελεί είδηση η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Λεμονή, καθώς ο Γερμανός μεσοεπιθετικός σε όλα τα σημαντικά και δύσκολα ματς ήταν τουλάχιστον στη 18άδα.

Εκτός 20άδας έμεινε και ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος πολύ απλά δεν χώραγε στα πλάνα για το ντέρμπι από τη στιγμή που στην αποστολή είναι δύο φορ, οι Ανσαριφάρντ και Εμενίκε. Στην Λεωφόρο δεν θα πάνε επίσης οι Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ, ο ανέτοιμος Μπεν, οι "συνήθεις ύποπτοι" πλέον Μίλιτς και Μαρτίνς και ο τραυματίας Σεμπά.

"Μέσα" είναι ο Αλμπέρτο Μποτία μετά το... διάλειμμα που έκανε με τον ΠΑΟΚ λόγω ενός μικροτραυματισμού. Αναλυτικά η 20άδα που επέλεξε ο Λεμονής: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό και Ταχτσίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ντοπάρισμα" Θεοδωρίδη στους παίκτες ενόψει Λεωφόρου
Σκάουτ από Γιουνάιτεντ και... Μίτσελ στην Λεωφόρο
Να μην πάθουμε και τίποτα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ