ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ICON

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό (13/4, 19:30) ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Δείτε ποιους επέλεξε ο Τάκης Λεμονής.

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την πρώτη “μάχη” με την ΑΕΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη (13/4, 19.30). Ο Τάκης Λεμονής είδε ότι όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του και με τις επιλογές του έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν “πονοκεφάλιαζε” μόνο για την ενδεκάδα, αλλά και για την δεκαοκτάδα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 57χρονος τεχνικός να ζητήσει από 20 ποδοσφαιριστές να διανυκτερεύσουν στο Ρέντη και δύο εξ αυτών θα “κοπούν” την τελευταία στιγμή και θα δουν το παιχνίδι από την εξέδρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Σισοκό, Βιάνα και Παρέδες, αλλά και ο Λεάλι καθώς προτιμήθηκε ως “μπακ απ” του Καπίνο ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ