ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν πάει Τούμπα ο Πάρντο, “μέσα” ο Ιντέγιε!

Δεν πάει Τούμπα ο Πάρντο, “μέσα” ο Ιντέγιε!
INTIME SPORTS

Ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο ο Πάρντο που θα μείνει Ρέντη για θεραπεία. Ο Ιντέγιε, αν και ανέτοιμος, θα ανέβει στην Θεσσαλονίκη. Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Κυριακής (4/10, 20:30) στην Τούμπα.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής (4/10, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική της Super League, και τελικά τα προβλήματα δεν λείπουν για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Το "θέμα" της τελευταίας στιγμής έχει να κάνει με τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αριστερά και τελικά κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Η αρχική σκέψη ήταν να παίξουν ο Ντουρμάζ με τον Πάρντο στα δύο “φτερά”, αλλά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Λατινοαμερικάνο αναγκάζει τον Σίλβα να προχωρήσει σε λύση Σεμπά ή Ερνάνι.

Τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με τον Ιντέγιε, ο οποίος παρότι δεν είναι στο 100% εξαιτίας του ήπιου οιδήματος που είχε στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά, θα μπει σε λίγη ώρα στο αεροπλάνο για το “Μακεδονία”.

Ο Σίλβα καλού-κακού πήρε 19 στην αποστολή, έχοντας και τον Πουλίδο ως μία εναλλακτική επιλογή για την επίθεση, εφόσον ο Ιντέγιε το πρωί της Κυριακής (4/10) πει στον προπονητή του ότι δεν μπορεί να βοηθήσει.

Εκτός έμειναν επίσης οι Ντα Κόστα (ανέτοιμος) και Βούρος, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο δε Ντομίνγκεζ γυμνάστηκε κανονικά και θα δώσει το “παρών” στην Τούμπα.

Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Δουλεύοντας πολύ επάνω στην τακτική, μέσω διτέρματος και στημένων φάσεων (κόρνερ και φάουλ) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν το Σάββατο το μεσημέρι την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η επιθετική και αμυντική λειτουργία μπήκαν ξανά σε πρώτο πλάνο, με τον κ. Σίλβα να δουλεύει τα πλάνα του, για τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να περάσει νικηφόρα από την έδρα του αντιπάλου του.

Μικροενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αριστερά αισθάνθηκε ο Πάρντο και έμεινε εκτός αποστολής, ώστε να προφυλαχθεί για τη συνέχεια. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντα Κόστα, ο οποίος παρότι γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Ατομικό έκανε ο Μπουχαλάκης, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ιντέγε!

Αναλυτικά: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ