ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Σιόβα και Ερνάνι η αποστολή

Με Σιόβα και Ερνάνι η αποστολή

Μόνο τον τραυματία Πάρντο άφησε εκτός αποστολής της ρεβάνς με την Άντερλεχτ. "Μέσα" στους 21 και οι Σιόβας, Ερνάνι που προπονήθηκαν κανονικά.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση με την Άντερλεχτ (25/2, 22.05) και ο Μάρκο Σίλβα δύο ώρες μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτήν συμπεριέλαβε όλους όσους είχε διαθέσιμους, πλην φυσικά του Φελίπε Πάρντο που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Στους "21" που επέλεξε είναι και οι Σιόβας, Ερνάνι που προπονήθηκαν κανονικά και λίγο πριν από τη σέντρα θα αποφασίσει αν θα τους πάρει τελικά στην 18άδα.

Το σημερινό (24/2) πρόγραμμα είχε αρκετή τακτική και πολλές στατικές φάσεις. Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για τον αγώνα της Πέμπτης (22:05), στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το πρωί της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα-ρεβάνς, με την Άντερλεχτ, στο Καραϊσκάκη. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου δούλεψαν επάνω στην τακτική, μέσα από ασκήσεις σε κανονική ροή παιχνιδιού, αλλά και στατικές φάσεις.

Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκαν τόσο ο Δημήτρης Σιόβας, όσο και ο Ερνάνι. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό ματς, την οποία ο κ. Σίλβα γνωστοποίησε μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης. Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

• Μαζί με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Μάρκο Σίλβα, στην αποψινή Συνέντευξη Τύπου (17:45 στο Καραϊσκάκη) θα είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ