ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Ριέκα

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLONTIAN) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς στην Κροατία με τη Ριέκα το βράδυ της Τρίτης (22/8, 21:45), όπου η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Μια ημέρα μετά το 4-1 απέναντι στην ΑΕΛ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς στην Κροατία με τη Ριέκα το βράδυ της Τρίτης (22/8, 21:45), όπου η ομάδα του Πειραιά θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Φάληρο.

Οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και Αλμπέρτο Μποτία απουσιάζουν από την 23άδα που θα ταξιδέψει στην Κροατία, ενώ θυμίζουμε ότι και ο Εμάνουελ Εμενίκε λόγω τραυματισμού δεν είχε δηλωθεί από τον προπονητή του για τα δυο ματς με τη Ριέκα.

Ουσιαστικά δεν υπάρχουν εκπλήξεις στους εκλεκτούς του Κοσοβάρου τεχνικού, αφού δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο στον χθεσινό αγώνα, όπου αρκετοί παίκτες δεν αγωνίστηκαν, ώστε να προφυλαχθούν για την επικείμενη μάχη, όπου στόχος είναι η πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Η αποστολή έχει ως εξής: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ.

Η ενημέρωση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ