ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

H αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γιουβέντους

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Χωρίς φυσικά τους τέσσερις "κομμένους" (Καπίνο, Μίλιτς, Καρσελά και Ζντιέλαρ), τον Εμενίκε και τον Βούκοβιτς αλλά με τον Μπεν η αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, για το ματς με τη Γιουβέντους.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης" (5/12, 21:45) για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πουν "αντίο" με νίκη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την αποστολή των Πειραιωτών λείπουν οι τέσσερις "κομμένοι" που πρόκειται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Ολυμπιακό (Στέφανος Καπίνο, Χρβόγιε Μίλιτς, Μεχντί Καρσελά και Σάσα Ζντιέλαρ), ενώ σε αυτήν βρίσκονται ο Μοχάμεντ Μπεν και ο Σεμπά.

Εκτός φυσικά έμεινε και ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος μπορεί να έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για ένα τόσο σημαντικό ματς. Αλλά, κι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ίσως ο αποκλεισμός του Σέρβου αμυντικού να αποτελεί ίχνος ενδεχόμενης αποχώρησής του κατά τη μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί.

Υπενθυμίζεται ότι δεν ήταν δυνατό να βρίσκονται στην αποστολή οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Αντρέ Μαρτίνς και Παπ Αμπού Σισέ, καθώς δεν είχαν δηλωθεί εξ' αρχής στην ευρωπαϊκή λίστα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Προτό, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μπεν, Σεμπά.

H αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γιουβέντους
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ