ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απόφαση του Μπέντο για Λεάλι-Καπίνο

Η απόφαση του Μπέντο για Λεάλι-Καπίνο

Ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται να είναι αποφασισμένος να πάει στο ξεκίνημα του δεύτερου μισού της σεζόν με τον Νικόλα Λεάλι στα παιχνίδια πρωταθλήματος και τον Στέφανο Καπίνο στο Κύπελλο. Τι θα γίνει με την Οσμάνλισπορ.

"Απ' όσο ξέρω δεν μπορούμε να παίξουμε με δύο τερματοφύλακες", απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας ο Μπέντο σε ερώτηση για τους λόγους που επέλεξε τον Λεάλι και όχι τον Καπίνο.

Βέβαια, από τον Πορτογάλο τεχνικό ζητήθηκε να εξηγήσει το σκεπτικό του. Θα μπορούσε να πει π.χ. ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Ιταλός από τον Καπίνο που προέρχεται από δίμηνη απραξία λόγω της θλάσης που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επέλεξε (και δικαίωμά του είναι φυσικά) να απαντήσει ειρωνικά.

Η ουσία είναι ότι την Κυριακή (8/1, 19.30) στην Ξάνθη δεν σκοπεύει να αλλάξει τον "άσο". Και από την απάντησή του θα καταλάβαινε ο οποιοσδήποτε ότι με τον Λεάλι θα παρατάξει στα γκολπόστ του τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια. Και μένει να φανεί πλέον αν θα προχωρήσει στο κλασικό "ροτέισον" που έκανε από την αρχή της σεζόν με άλλον τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα και διαφορετικό στο Κύπελλο.

Οι απαντήσεις θα δοθούν την Τετάρτη στο "Κλ. Βικελίδης" (11/1, 19.30), εκεί όπου θα γίνει ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη. Εκεί αν επιλέξει τον Καπίνο, τότε θα πρέπει να αρχίσουμε σιγά-σιγά να συνειδητοποιούμε, ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Μπέντο σκοπεύει να συνεχίσει το ροτέισον, αλλά από την... ανάποδη.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ

Από εκεί που ο Λεάλι έπαιζε στην Ευρώπη και στο Κύπελλο, να πάρει πλέον όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος παρότι ο Καπίνο είναι απολύτως υγιής.

Ο Ιταλός γκολκίπερ που και με τον Αστέρα Τρίπολης λίγο έλειψε να προσφέρει... δωράκια στον αντίπαλο, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπέντο. Ο Καπίνο από την πλευρά του βεβαίως ήξερε ότι φεύγοντας από τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο, θα του άνοιξε διάπλατα ο δρόμος προς την ενδεκάδα.

Την κέρδισε τη φανέλα βασικού με το σπαθί του, τραυματίστηκε με τον Παναθηναϊκό, έμεινε δύο μήνες "οφ", αλλά δεν φαίνεται άμεσα να ξανακερδίζει τη θέση του στην ερυθρόλευκη εστία. Εξαιρείται, επαναλαμβάνουμε, το παιχνίδι με τον Άρη για το Κύπελλο.

Όσο για τα ματς με την Οσμάνλισπορ; Ο Λεάλι ως αναπληρωματικός έπαιζε στο Europa League. Τώρα ο Καπίνο ως αναπληρωματικός θα παίξει κόντρα στους Τούρκους; Είναι μακρύς ο δρόμος έως τα ματς του Φεβρουαρίου. Προς το παρόν όμως ο Ιταλός γκολκίπερ είναι αυτός που έχει χριστεί βασικός από τον Μπέντο και τουλάχιστον για τα ματς του πρωταθλήματος, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι άμεσα. Εκτός πια κι αν κάνει τη μία χοντρή γκάφα πίσω από την άλλη ο Λεάλι και αναγκαστικά πράξει διαφορετικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πόσους μήνες έχει να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο
Τύχη, τύχη, μη σε πετύχει...
"Αγκάθι" για Οσασούνα το υψηλό συμβόλαιο του Μανιάτη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ