ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η απάντηση του Ολυμπιακού για την "επίθεση του Μοντέστο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός, εξοργισμένος με τα όσα ακούγονται περί επίθεσης του Φρανσουά Μοντέστο στον παρατηρητή της ΕΠΟ, Κώστα Βρακά, έδωσε μέσω video τη δική του απάντηση. (video)

Η έκθεση του παρατηρητή της ΕΠΟ στη ρεβάνς του ημιτελικού της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, έκανε λόγο για επίθεση του τεχνικού διευθυντή των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο, με απειλητικές εκφράσεις από τον Γάλλο.

"Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Φρανσουά Μοντέστο χωρίς προφανή αιτία μου έβαλε το χέρι στο πρόσωπο και μου είπε 'τώρα θα δείτε τι θα πάθετε όλοι εσείς'. Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση του παρατηρητή της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω video δίνει την απάντησή της στην εν λόγω έκθεση. Στο video φαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ να προσπαθούν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του ματς, ενώ άλλοι δύο - εκ των οποίων ο ένας έφερε διαπίστευση, ενώ ο άλλος όχι - να κινούνται απειλητικά προς τον Γάλλο τεχνικό διευθυντή των "ερυθρόλευκων", Φρανσουά Μοντέστο.

Μάλιστα, στο video εμφανίζεται ο Κώστας Βρακάς (με το γκρι σακάκι πίσω από τους security) να παρακολουθεί το συμβάν, το οποίο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ