ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Άουγκσμπουργκ θα το παλέψει για Καρίμ!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανσαριφάρντ έχει προταθεί στη μισή Μπουντεσλίγκα και η πρώτη ομάδα που εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του είναι η Άουγκσμπουργκ. Τα νέα έφτασαν μέχρι το... Ιράν.

Θα έχει πολύ ψωμί η υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο μάνατζέρ του έχει "φαγωθεί" να του βρει ομάδα, τον έχει προτείνει σε Γερμανία και Ολλανδία, προσπαθεί να απλώσει δίχτυα ακόμη και στην… Κίνα, αλλά ο Καρίμ αν θα έφευγε από τον Ολυμπιακό, δεν θα πήγαινε ποτέ στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Δεν έχει ανάγκη άλλωστε και τα χρήματα ο Ιρανός φορ. Περισσότερο ο ατζέντης του Ρέζα Φαζέλι "καίγεται" παρά ο ίδιος ο Ανσαριφάρντ. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι έχει προταθεί στη μισή Μπουντεσλίγκα και ήδη μία ομάδα πουείδε όλοτο "πακέτο" του Καρίμ, έχει αρχίσει να τονγλυκοκοιτάζει για τα καλά!

Ο λόγος για την Άουγκσμπουργκ. Εδώ και μερικές μέρες έχει αναπτυχθεί μία φημολογία στην Γερμανία που θέλει τους Βαυαρούς να ενδιαφέρονται για τον Ανσαριφάρντ και πώς είναι αποφασισμένοι να την παλέψουν την περίπτωσή του μέχρι εκεί που… δεν πάει!

Τα νέα μάλιστα έφτασαν μέχρι το Ιράν, καθώς το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων "DonyaEqtesad" μετέφερε την πληροφορία ότι το ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ είναι κάτι παραπάνω από φιλολογικό.

Σε αυτό το σημείο ωστόσο οφείλουμε να δώσουμε δύο – τρεις λεπτομέρειες παραπάνω που προέρχονται από γερμανικές πηγές. Στην μανατζερική πιάτσα ακούγεται ότι ο Ανσαριφάρντ κοστολογείται από 8 εώς10 εκ.ευρώ.

Αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα δώσει η Άουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί θεωρούν ότι το "ταβάνι" του Καρίμ είναι κοντά στα5 εκ.ευρώ. Όχι παραπάνω. Φαίνονται πάντως διατεθειμένοι να το παλέψουν και ό,τι βγει.

Εξελίξεις ούτως ή άλλως θα έχουμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο…

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξεκίνημα με Πεδράο στον Ολυμπιακό
Ο χάρτης του Europa League 2018-19 (12/05)
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ