ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ανάρτηση του Καπίνο για τον Κουτσούκη και το "ευχαριστώ" του νεαρού ποδοσφαιριστή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Στέφανος Καπίνο ευχήθηκε, μέσω Instagram, καλή ανάρρωση στον Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών. Δείτε τι απάντησε ο παίκτης της Ζακύνθου.

Η περιπέτεια της υγείας του ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη (πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία) προκάλεσε το ενδιαφέρον των περισσότερων ελληνικών ομάδων, αλλά κι αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά προκειμένου να μεταβεί στη Βοστώνη και να κάνει την επέμβαση. Τελικά, την Πέμπτη (06/04) ο νεαρός ποδοσφαριστής υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού των οστών στη Γερμανία αντί για τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη Γερμανία, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και φυσικά της προσμονής για να μπορέσει ο οργανισμός του να ανταποκριθεί θετικά στα νέα αυτά δεδομένα. Με αφορμή τα ευχάριστα μαντάτα, ο Στέφανος Καπίνο ανέβασε μία φωτογραφία του Κουτσούκη στο Instagram, ευχόμενος παράλληλα καλή ανάρρωση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Κουτσούκης απάντησε κάτω απ' την ανάρτηση του γκολκίπερ του Ολυμπιακου, γράφοντας: "Στέφανε ό,τι και να πω θα είναι λίγο, πραγματικά σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την στήριξη, ο Θεός να έχει πάντα καλά εσένα και την οικογένεια σου με υγεία πάνω απ όλα το πιο σημαντικό! Εύχομαι πάντα επιτυχίες να έχεις τόσο στην ποδοσφαιρική σου καριέρα όσο και στην ζωή σου και να είσαι πάντα γέρος και δυνατός! Χίλια ευχαριστώ και πάλι για όλα!".

Δείτε το ποστ:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ