ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η άμεση επέμβαση του Θέου στον τραυματισμό του Ταχτσίδη

Η άμεση επέμβαση του Θέου στον τραυματισμό του Ταχτσίδη
Θέος, Ταχτσίδης

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, παρενέβη πολύ γρήγορα όταν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον Ντάουντα.

Η άμεση επέμβαση του γιατρού του Ολυμπιακού, Χρήστου Θέου, απέτρεψε τα χειρότερα στην περίπτωση του τραυματισμού του Παναγιώτη Ταχτσίδη στο 55' της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Ο μέσος του Ολυμπιακού συγκρούστηκε πολύ δυνατά με τον Ντάουντα στον χώρο του κέντρου και έδειξε να χτυπάει στα πλευρά και αμέσως έπεσε κάτω. Ο Τζήλος διέκοψε το παιχνίδι και ζήτησε από το ιατρικό τιμ των δυο ομάδων να μπουν γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Θέος έτρεψε πάνω από τον Ταχτσίδη και μάλιστα βλέποντάς τον να μην μπορεί να ανασάνει του έκανε και τεχνητή αναπνοή όπως φάνηκε και από την κάμερα της "NOVA".

Ευτυχώς μετά από λίγα λεπτά ο μέσος του Ολυμπιακού σηκώθηκε και έδειξε να είναι καλά. Ο Θέος όμως είπε στον Κόντη να αποχωρήσει από το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι ο Ταχτσίδης έλεγε πως θέλει να παραμείνει στο ματς ο τεχνικός του Ολυμπιακού τον αντικατέστησε στο 62' και πέρασε στη θέση του τον Τζούρτζεβίτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ