ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αλήθεια του Ντομίνγκες

Η αλήθεια του Ντομίνγκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσόρι Ντομίνγκες μέσω social media έβγαλε στη... σέντρα τον Πάουλο Μπέντο, κατηγορώντας τον για τις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Προμηνύονται εξελίξεις με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Δεν είναι είδηση ότι οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ έφεραν εκνευρισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Και σίγουρα ενόχλησαν τον Τσόρι Ντομίνγκες, παίκτη παραγκωνισμένο από τον Πορτογάλο τεχνικό αλλά πάντα με λόγο που έχει ειδικό βάρος στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Αργεντίνος μέσος τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και έβγαλε στη... σέντρα τον προπονητή του, κατηγορώντας τον για τις δηλώσεις του μετά το ματς της Τούμπας. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το κλίμα πλέον είναι πολύ βαρύ για τον Πάουλο Μπέντο και οι εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του στο Λιμάνι ενδεχομένως να μην αργήσουν.

"Ως αρχηγός αυτής της ομάδας έχω εκπλαγεί με τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε μεγάλους παίκτες, με σπουδαία προσωπικότητα και ομολογώ ότι περίμενα ότι θα μας διατηρούσε όλους ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως έκανε την προηγούμενη Κυριακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Είναι ώρα να πάρουμε την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα μας, να κοιτάξουμε μέσα μας και να μην ρίξουμε το φταίξιμο σε άλλους. Δεν μπορούμε να βάλουμε το "εγώ" πάνω από το καλό της ομάδας, όπως έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος. Πρέπει να καταλάβουμε, να γνωρίζουμε την ιστορία αυτού του συλλόγου και να τον υπερασπιστούμε όπως πρέπει.

Προσωπικά νιώθω εδώ και πολύ καιρό ενοχλημένος με το τι συμβαίνει, αλλά πίστευα ότι με πολλή δουλειά και υπομονή θα μπορούσαν να βελτιωθούν τα πράγματα, αλλά δεν έγινε έτσι. Αγαπώ αυτό τον σύλλογο και πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ' όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ