ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Ακαδημία της Ίντερ στο Ρέντη!

Η Ακαδημία της Ίντερ στο Ρέντη!

Επίσκεψη στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ακαδημίας της Ίντερ. Τους ανθρώπους της καλωσόρισε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Κυριάκος Καραταϊδης και ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

Επίσκεψη στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη πραγματοποίησε προ ημερών αντιπροσωπεία της Ακαδημίας της Ίντερ Μιλάνου.

Τα μέλη της Ακαδημίας του συλλόγου της Ιταλίας με επικεφαλής τον Aldo Montinaro ξεναγήθηκαν στους χώρους του Προπονητικού Κέντρου και ενημερώθηκαν για το οργανόγραμμα και τις δράσεις της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Τους ανθρώπους της Ίντερ καλωσόρισε ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, ο Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Κυριάκος Καραταϊδης αλλά και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας και πρώην άσος της Ίντερ, Εστεμπάν Καμπιάσο.

Η Ακαδημία της Ίντερ στο Ρέντη!

Οι Ιταλοί ενημερώθηκαν πλήρως για το πλάνο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και των Σχολών από το στέλεχος της Ακαδημίας και Διευθυντή ΕΚΕ, κ. Δομένικο Μασούλα, τον Διευθυντή Σχολών, κ. Βασίλη Νάνο, αλλά και από τους κ.κ Καραταϊδη, Τοπολιάτη.

Τα στελέχη των Ακαδημιών και των δυο ομάδων θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την ανταλλαγή απόψεων πάνω σ' όλα τα θέματα που αφορούν την Ακαδημία αλλά και το Δίκτυο Σχολών. Οι άνθρωποι της Ίντερ μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης προσκάλεσαν και τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο Μιλάνο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός και η Ίντερ σε επίπεδο Ακαδημίας έχουν συνεργαστεί και στα ετήσια Παγκόσμια Σεμινάρια της Aspire Academy σε Άμστερνταμ και Βερολίνο.

Πηγή: Olympiacos.org

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ