ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η άφιξη του Μαρτίνς σηματοδοτεί εξελίξεις στα μεταγραφικά

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τις επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Για μόνιμη εγκατάσταση επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ήταν προγραμματισμένο εδώ και πολλές μέρες ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα ερχόταν την Τετάρτη (23/5) στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν βρίσκεται στην Αθήνα.

Χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε τις επαφές (ή για την ακρίβεια συνέχισε) με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όχι μόνο για θέματα που αφορούν μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και για το κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μέσα στις επόμενες μέρες, ή και ώρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος έχει κάνει άνοιγμα στον Ολυμπιακό μετά την κρούση που δέχτηκε από την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ορισμένων ποδοσφαιριστών. Κάποιοι είναι πιο "αλμυροί", όπως ο στόπερ Πεδράο της Γκιμαράες και ο φορ Ντέιβερσον της Παλμέιρας.

Ο επιθετικός Φαμπρίτσιο της Πορτιμονένσε είναι σε μία… μέση κατάσταση ως προς το οικονομικό, ενώ έχει ζητήσει την απόκτηση και πιο φθηνών επιλογών, όπως ο 21χρονος μέσος Πεδρόσα της Σετούμπαλ που θα είναι μία επένδυση, σύμφωνα με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μεταξύ άλλων θα φέρει στην ομάδα και διατροφολόγο…

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιμένει ο Ολυμπιακός με σύμμαχο τον Μολέντο
Η άφιξη Μαρτίνς στην Ελλάδα κρίνει τον Φετφατζίδη
Καράνκα: "Ο Μαρινάκης θα κάνει το καλύτερο για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ"
Ζαρντίμ: "Αν κάποιος έχασε, αυτός είναι ο Ολυμπιακός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ