ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η άφιξη Μαρτίνς στην Ελλάδα κρίνει τον Φετφατζίδη

Η άφιξη Μαρτίνς στην Ελλάδα κρίνει τον Φετφατζίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται εντός της ημέρας (23/5) στην Αθήνα μαζί με τους συνεργάτες του για μόνιμη εγκατάσταση, αλλά και για να “τρέξουν” μία σειρά από θέματα, όπως αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη.

Στην Ελλάδα αναμένεται την Τετάρτη (23/5) ο Πέδρο Μαρτίνς για να εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας και να πιάσει για τα καλά δουλειά! Μαζί του θα έχει τους συνεργάτες του, μεταξύ άλλων και έναν διατροφολόγο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, από κοντά, όλα όσα έχουν να κάνουν με το κομμάτι της προετοιμασίας, ποιοι θα αναχωρήσουν για το Ζέεφελντ το δεκαήμερο 25 Ιουνίου – 5 Ιουλίου και φυσικά θα “τρέξουν” μεταξύ άλλων και διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις.

Άμεσα θα ολοκληρωθεί η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει δεχτεί κρούση από την ΑΕΚ και επειδή είναι ένα παιδί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ολυμπιακό, ενημέρωσε τους Πειραιώτες για την “ενόχληση” που δέχτηκε από την “Ένωση”. Ουσιαστικά έκανε ένα άνοιγμα προς τους “ερυθρόλευκους”, από τους οποίους θα περιμένει να ακούσει την τελευταία "λέξη".

Το θέμα, όμως, είναι ότι η απόφαση για το αν θα πρέπει να αποκτηθεί ή όχι ο Φετφατζίδης, ο οποίος αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στην Σαουδική Αραβία, θα εξαρτηθεί από τα “θέλω” του προπονητή. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ερωτηθεί για τον "Φέτφα" και ανάλογα με την απάντηση που θα πάρουν οι “ερυθρόλευκοι” από τον Πορτογάλο, θα πράξουν αναλόγως...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ