ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η 3η ημέρα του Summer Camp

Η 3η ημέρα του Summer Camp
INTIME SPORTS

Εργομετρικά τεστ, σεμινάρια ψυχολογίας και διατροφής, ειδική προπόνηση για τερματοφύλακες και φυσικά πολύ ποδόσφαιρο περιελάμβανε το πρόγραμμα την Τετάρτη (17/6) στο Summer Camp του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ποδόσφαιρο, σεμινάρια, εργομετρικά τεστ, μαθήματα για τερματοφύλακες, φωτογραφήσεις με θρύλους… Αυτό είναι το Summer Camp 2015 της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η 3 ημέρα (Τετάρτη) είχε πλούσιο και ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα για τα παιδιά αλλά και για τους προπονητές!

Στα γήπεδα του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη τα παιδιά που συμμετέχουν στο Camp μαθαίνουν όλο και περισσότερα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος από τους προπονητές της Ακαδημίας αλλά και της Σχολής Ρέντη.

Το Camp όμως δεν είναι μόνο μπάλα! Από την 2 ημέρα έχουν ξεκινήσει τα εργομετρικά σε γήπεδο του Ρέντη και στα οποία τα παιδιά αξιολογούνται από το ειδικευμένο προσωπικό της Life Ergo και παίρνουν την ατομική τους κάρτα. Εκτός από τα τεστ αντοχής και ταχύτητας το πρόγραμμα έχει πελματογράφημα και διάφορες άλλες μετρήσεις που δείχνουν πολλά για την ανάπτυξη και το… μέλλον του παιδιού.

Η 3η ημέρα του Summer Camp
INTIME SPORTS

Ο Καθηγητής Πανεπιστημίου και Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Γιάννης Ζαρώτης έκανε και αυτός... πρεμιέρα την Τετάρτη στο Camp οργανώνοντας σεμινάριο για τα παιδιά. Οι νεαροί άκουσαν με πολύ προσοχή την ανάλυση του κ. Ζαρώτη και οι ερωτήσεις ειδικά από τα μεγαλύτερα παιδιά... έπεσαν βροχή.

Πολλά από τα παιδιά είχαν ακούσει τον κ. Ζαρώτη και στις Σχολές τους, αφού ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από αυτή τη σεζόν ειδικό κύκλο σεμιναρίων για της Σχολές της Αττικής, και έχοντας κρατήσει κάποιες από τις φράσεις τους θέλησαν να μάθουν ακόμη περισσότερα! Φυσικά το πρόγραμμα είχε και ανάλυση στο video με παραδείγματα από την ζωή τεράστιων μορφών του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η 3η ημέρα του Summer Camp
INTIME SPORTS

Μετά από τον κ. Ζαρώτη την… σκυτάλη πήρε η Κλινική Διατροφολόγος κα Διονυσία Αργυροπούλου η οποία μίλησε στα παιδιά για το πολύ σημαντικό κομμάτι της διατροφής. Η κα Αργυροπούλου τόνισε πως "είμαστε ότι τρώμε" και έδωσε πολύτιμες συμβουλές στα παιδιά για τις καθημερινές διατροφικές τους συνήθειες αλλά και για τα λάθη τους. Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να συμπληρώσουν και σταυρόλεξο με θέμα την διατροφή και το χάρηκαν πολύ!

Η 3η ημέρα του Summer Camp
INTIME SPORTS

Το Summer Camp 2015 συνεχίζεται την Πέμπτη με το... ταξίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού! Τα παιδιά θα επισκεφτούν το Μουσείο αλλά και τις άλλες εγκαταστάσεις του "Γ. Καραϊσκάκης" και θα μάθουν τα πάντα για τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου που έχει γίνει Θρύλος!"

Η 3η ημέρα του Summer Camp
INTIME SPORTS
Η 3η ημέρα του Summer Camp
INTIME SPORTS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ