ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γυρίζουν "σελίδα" στον Ολυμπιακό

Γυρίζουν "σελίδα" στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα άφησε πίσω του το ματς με την Μπάγερν και έχει εστιάσει στο κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα (29/11, 19.30). Στην τελική ευθεία ο Μποτία.

Ό,τι έγινε, έγινε στην Αλιάνζ Αρίνα. Πλέον, η προσοχή για τον Ολυμπιακό στρέφεται στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες στο Φάληρο την Κυριακή (29/11, 19.30), σε ένα ματς όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Ο Μάρκο Σίλβα έδειξε για πρώτη φορά τόσο εκνευρισμένος από το ξεκίνημα της σεζόν, με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο Μόναχο. Είδε τους παίκτες του να μην βγάζουν το πάθος που διατυμπάνιζαν τις προηγούμενες μέρες. Είδε τους ποδοσφαιριστές του να προσφέρουν ουσιαστικά στο πιάτο τα γκολ στην Μπάγερν.

Όλα αυτά δεν άρεσαν στον Πορτογάλο τεχνικό και για αυτό τον λόγο είπε κάποια πράγματα στη συνέντευξη Τύπου. Σήμερα (25/11) δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο Ρέντη. Άλλωστε είπαμε: Προέχει ο αγώνας με τον Αστέρα.

Στα ευχάριστα για τον Μάρκο Σίλβα η βελτίωση που εμφανίζει ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός ανέβασε ρυθμό και έχει μπει στο τελικό στάδιο αποθεραπείας. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε μετά τον Αστέρα Τρίπολης. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος είναι λίγο πιο πίσω από τον Μποτία.

Την Πέμπτη (26/11) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:00, ενώ την Παρασκευή (27/11) και το Σάββατο (28/11) για τις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ