ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γούτας: "Θα διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα"

Γούτας: "Θα διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αποφασισμένος να διεκδικήσει τη θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Γούτας, που τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να περάσουν τα προκριματικά του Champions League. Τι δήλωσε ο Σεμπά.

Για το φιλικό με την Βάκερ Ίνσμπρουκ, τους προσωπικούς του στόχους και τα προκριματικά του Champions League ρωτήθηκε ο Δημήτρης Γούτας, που εμφανίστηκε αποφασισμένος να παλέψει για την θέση του στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γούτα, στη ΝOVA:

Για το φιλικό κόντρα στην Βάκερ:

"Είναι αρχή της προετοιμασίας, κοιτάμε να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση, δουλεύουμε όμως και στο τακτικό κομμάτι. Είναι το δεύτερο φιλικό, είμαστε νέοι στην ομάδα, παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι δημιουργούμε καλές προοπτικές και ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ και στη συνέχεια θα εμφανιστούμε καλύτεροι".

Για τους προσωπικούς του στόχους:

"Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά και λόγω του τραυματισμού. Τώρα είμαι εδώ, θα διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα και εύχομαι να τα καταφέρω".

Για τον απολογισμό της προετοιμασίας στην Αυστρία:

"Δουλέψαμε καλά, βελτιώσαμε πολύ τη φυσική κατάσταση. Ήρθαμε σε επαφή με τα καινούρια παιδιά κι εμείς οι νέοι μπήκαμε σιγά - σιγά στην ομάδα. Τις επόμενες προπονήσεις θα δουλέψουμε παραπάνω για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια".

Για τα προκριματικά του UEFA Champions League:

"Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να είμαστε στους ομίλους του UEFA Champions League και νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι να περάσουμε".

Σεμπά: "Έτοιμοι όταν πρέπει"

Για την ισόπαλη φιλική αναμέτρηση με την Βάκερ Ίνσμπρουκ και τις εντυπώσεις του για τον Βίκτορ Σάντσεθ ρωτήθηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, που εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπά στην κάμερα της ΝOVA:

Για το φιλικό κόντρα στην Βάκερ:

"Ήταν δύσκολος αγώνας. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο μαζί μας στην προπόνηση. Προσπαθούμε πάρα πολύ στην προπόνηση και υπάρχει πολλή φόρτιση στη δουλειά.

Εμείς θέλουμε να δώσουμε τα καλύτερα στην προπόνηση και μετά στους αγώνες. Καταφέραμε να πάρουμε μία ισοπαλία και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Βίκτορ Σάντσεθ:

"Είναι πολύ καλή η εντύπωση που έχω, είναι πολύ καλός προπονητής. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας λέει στην προπόνηση, να καταφέρουμε να καταλάβουμε τις ιδέες του.

Σίγουρα μέσα από την προπόνηση και με τον χρόνο θα καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής μας και θα είμαστε μια χαρά στη σεζόν".

Για τα προκριματικά του UEFA Champions League:

"Σίγουρα εμείς τα δίνουμε όλα στην προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά γι' αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν θα πρέπει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ