ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γούτας: "Άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός"

Γούτας: "Άλλο επίπεδο ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γούτας αναφέρθηκε στον τρόπο που βιώνει τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό και την προσπάθεια του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Γούτα στη NOVA:

-Πως πάει η αποθεραπεία σου και πότε θα είσαι έτοιμος να προπονείσαι με τους συμπαίκτες σου;

Τα πράγματα για εμένα δεν ήταν όπως τα περίμενα. Από την αρχή έχω πέσει στα βαθιά. Ήταν ένας τραυματισμός και έπρεπε να κάνω επέμβαση για να τον ξεπεράσω, όμως είμαι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής μου και τώρα σιγά-σιγά θα μπω με την ομάδα. Θέλω πολύ να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της.

-Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για κάθε θέση. Θεωρείς ότι θα σε ωφελήσει να βελτιωθείς και να διεκδικήσεις τις πιθανότητές σου για μία θέση στην ενδεκάδα;

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολλούς παίκτες, το επίπεδο είναι υψηλότερο από τις άλλες ομάδες, φυσιολογικό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτό είναι το καλό, να υπάρχει θέληση και πάθος για να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό.

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

Ερχόμενος στον Ολυμπιακό, αρχικά στόχος μου ήταν να μπω στο κλίμα της ομάδας, γιατί το επίπεδο είναι υψηλότερο. Έχει άλλη νοοτροπία σαν ομάδα. Θέλω μέσα από τις προπονήσεις να δείξω στον προπονητή ότι αξίζω μία θέση στην ομάδα.

-Πόσο διαφορετικές είναι οι συνθήκες εργασίας, συγκριτικά με την προηγούμενη ομάδα σου;

Το περιβάλλον είναι διαφορετικό. Η ομάδα έχει άλλους στόχους, άλλη νοοτροπία, συναγωνίζεται με μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού. Είναι άλλο επίπεδο. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και είναι διαφορετικά τα πράγματα.

-Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τον ΠΑΣ Γιάννινα;

Τα Γιάννενα είναι μία ομάδα που έχει κρατήσει τον κορμό της έχει έναν καλό προπονητή, ένα καλό σύνολο, παίζουμε, όμως, στο γήπεδό μας, έχουμε μαζί μας τον κόσμο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα κοιτάξουμε την ομάδα μας, για το πώς θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.

-Οι αγώνες που προηγούνται των ευρωπαϊκών, έχουν ιδιαιτερότητες και αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας τους;

Κατά τη γνώμη μου, είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι για το πρωτάθλημα, είμαστε υποχρεωμένοι να το κερδίσουμε. Το ματς του Champions League είναι τελείως διαφορετικό. Θα πάμε στην Αγγλία να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

-Περιμένεις το πρώτο σου παιχνίδι στο "Καραϊσκάκη";

Περιμένω πως και πως αρχικά να μπω στις προπονήσεις και περιμένω να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ