ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκολ... ξεπατικωτούρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν... σοφός στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δέχθηκε ξανά πρώτος γκολ ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως στο ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο και αυτή τη φορά ηττήθηκε.

Την τρίτη του σερί ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ολυμπιακός, που πλήρωσε το "νεκρό" του 15λεπτο στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου στην Τούμπα και δέχθηκε δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ, που έκριναν και την έκβαση του αγώνα.

Όπως ακριβώς στο ματς του πρώτου γύρου στο Φάληρο, έτσι και σε αυτό της Τούμπας, ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά του Μαλεζά, απόκρουση του τερματοφύλακα και παίκτη του ΠΑΟΚ να παίρνει το ριμπάουντ σκοράροντας από την μικρή περιοχή.

Τα δύο τέρματα μάλιστα είναι και σε ίδιο χρονικό σημείο, στο ξεκίνημα των ημιχρόνων. Τον Μαλεζά στο "Γ. Καραϊσκάκης" είχε χάσει ο Ιντέγε και στην Τούμπα ο Ανσαριφάρντ, δηλαδή οι δύο φορ του Ολυμπιακού σε αυτά τα ματς...

Ο Βαρέλα είχε πετύχει το γκολ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, ο Σάχοβ έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 7ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Στο ματς του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει και στο τέλος να πάρει τη νίκη με τέρμα του Μιλιβόγεβιτς στις καθυστερήσεις, την Κυριακή (5/3) το βράδυ ωστόσο έφυγε ηττημένος από την Τούμπα, καθώς δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Πρίγιοβιτς επτά λεπτά αργότερα.

Το γκολ στο Φάληρο:

Το γκολ στην Τούμπα:

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ