ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκολ από τα… αποδυτήρια θέλει ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο έχει στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ενόψει ΑΕΛ (25/9, 20:30) για να μην τρέχουν όπως στο Καυτανζόγλειο. Καρντόσο και Ιντέγιε για πρώτη φορά μαζί από την αρχή!

Θορυβήθηκε ο Πάουλο Μπέντο από τα όσα τράβηξε η ομάδα του την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Όχι ότι υποτίμησε τον Ηρακλή, αλλά δεν περίμενε ότι θα έφτανε ο Ολυμπιακός μία ανάσα στο να άφηνε βαθμούς στο… χωράφι του Καυτανζογλείου.

Το ιδανικό για τον Μπέντο θα ήταν να έβαζε γκολ από τα… αποδυτήρια ο Ολυμπιακός. Και ποιος δεν θα το ήθελε άλλωστε. Το αυτονόητο ζητούσε χθες (24/9) ο Πορτογάλος από τους ποδοσφαιριστές του για να μην ξαναπεράσουν το άγχος με τον Ηρακλή, για να τελειώνουν μία ώρα αρχύτερα με τη δουλειά κόντρα στην Λάρισα και να γίνει και η απαιτούμενη διαχείριση δυνάμεων ενόψει ΑΠΟΕΛ.

Οι επιλογές του στα πρόσωπα της ενδεκάδας δεν δείχνουν σε καμία περίπτωση κάποια πρόθεση από την πλευρά του 47χρονου τεχνικού να προχωρήσει σε ροτέισον. Μόνο ο Τσιμίκας αναμένεται να βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και αυτός αναγκαστικά λόγω του τραυματισμού του Ντε Λα Μπέγια. Αν ο Καταλανός δεν κουβαλούσε τον τραυματισμό του από τον Ηρακλή, θα ήταν παρών στην ενδεκάδα του "AEL FC Arena".

Πρώτα απ’ όλα, σκοπεύει να πάει με φουλ επίθεση και για αυτό το λόγο βάζει όλα τα "βαριά χαρτιά" του. Και Καρντόσο, και Ιντέγε. Δηλαδή 4-4-2 για πρώτη φορά από την αρχή ενός ματς. Το είδαμε για ένα διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο του Καυτανζογλείου. Τώρα πάει ο Μπέντο να το κάνει από το ξεκίνημα κόντρα σε μία ομάδα που είναι δεδομένο ότι θα ταμπουρωθεί.

Από εκεί και πέρα, αυτό που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον είναι αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν τον Φορτούνη να μην ξεκινάει. Ούτως ή άλλως, αν ο Μπέντο τον προτιμήσει αντί του Σεμπά ή του Ελιουνούσι, τότε είναι αναγκασμένος να τον περάσει στο αριστερό φτερό της επίθεσης. Σε μία θέση δηλαδή που δεν τον βολεύει και τόσο.

Οι Ελιουνούσι και Σεμπά λοιπόν είναι οι δύο επικρατέστεροι για να πλαισιώσουν τους Ιντέγε και Καρντόσο στην επίθεση.

Πηγαίνοντας προς τα… πίσω στη διάταξη, ο Μπέντο δεν θα ξεκουράσει τελικά τον Μιλιβόγεβιτς, αφού είναι και το μοναδικό "εξάρι" που ανέβηκε στην Λάρισα. Οι Ρομαό και Ζντιέλαρ έμειναν στην Αθήνα. Δίπλα του ο Καμπιάσο εμφανίζεται να έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Αντρέ Μαρτίνς.

Τέλος η αμυντική γραμμή θα έχει σίγουρα άρωμα… Μπρούνο Βιάνα για ακόμη μία φορά, με την τετράδα να συμπληρώνεται από τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα και Τσιμίκα.

Συγκεκριμένα, απόψε (25/9, 20.30) αναμένεται ένας Ολυμπιακός με Καπίνο στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα και Τσιμίκα στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο στα χαφ, τους Σεμπά και Ελιουνούσι στα "φτερά" της επίθεσης και φορ τους Ιντέγε – Καρντόσο.

Την 19άδα συμπληρώνουν οι Μποτία, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς και Πασιένσια.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Φορτούνης επιστρέφει στην αποστολή, αλλά οι Καρντόσο – Ιντέγε ξεκινούν!
Λεάλι: "Αυξάνεται η δυσκολία στα εκτός έδρας ματς"
Τσιμίκας: "Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ