ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

“Γκαζώνει” ο Μπέντο στο Ρέντη ενόψει Βέροιας

“Γκαζώνει” ο Μπέντο στο Ρέντη ενόψει Βέροιας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές είναι αφοσιωμένοι στο πώς θα ξεκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Από Πέμπτη (8/9) θα αρχίσει να λύνεται ο... γρίφος της ενδεκάδας.

Η εισήγηση του Εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλου για παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δίκη, αλλά και την προφυλάκισή του μπορεί να βρίσκεται εδώ και δύο 24ωρα στο προσκήνιο, ωστόσο, την Κυριακή (11/9, 20.30) υπάρχει και... αγώνας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Βέροια στο Καραϊσκάκη και ο Μπέντο με τους ποδοσφαιριστές του έδειξαν στο Ρέντη ότι δεν έχουν επηρεαστεί από τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις.

Το μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού δεν είναι πουθενά αλλού πέρα από το πώς θα ξεκινήσει με το δεξί η ομάδα του Πειραιά στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα διλήμματα είναι πολλά σε ό,τι έχουν να κάνουν με την κατάρτιση της ενδεκάδας. Ο Ντα Κόστα επέστρεψε “κομμάτια” από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Μαρόκο και μένει να φανεί στις επόμενες προπονήσεις αν θα βρεθεί σε θέση να κερδίσει τελικά φανέλα βασικού την Κυριακή (11/9). Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα. Απομένουν τρεις μέρες και... κάτι μέχρι το παιχνίδι με την Βέροια. Ο Ρέτσος πάντως εξακολουθεί να έχει τις πιθανότητές του.

Από την άλλη, το ενδιαφέρον έγκειται και στο τι θα συμβεί στην κορυφή της επίθεσης. Αν θα προτιμηθεί δηλαδή ο Καρντόσο που δείχνει έτοιμος να πάρει με το “καλημέρα” φανέλα βασικού ή αν θα ξεκινήσει ο Ιντέγιε που είχε στην πλάτη του και ένα ταξίδι στη Νιγηρία.

Οι απαντήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με το “γρίφο” της ενδεκάδας λογικά θα απαντηθούν από τις επόμενες δύο προπονήσεις (8-9/9).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ