ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαρθία: "Άδικο το αποτέλεσμα, μπορούσαμε περισσότερα γκολ"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αλλά υποστήριξε πως θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα γκολ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, απόλαυσε το παιχνίδι της ομάδας του επί της Ξάνθης αν και σίγουρα θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα.

Ο Ισπανός μίλησε και για την βελτίωση που υπάρχει στην ομάδα και σημείωσε πως είναι ευχαριστημένος απ' όσα έχει δει μέχρι στιγμής.

Σε κάθε συνέντευξη Τύπου λέτε ότι θέλετε χρόνο για να παρουσιάσετε τον δικό σας Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά στα δύο ματς πρωταθλήματος η ομάδα έχει παρουσιάσει θεαματική βελτίωση. Εσείς στο μυαλό σας ως χρονοδιάγραμμα ποια ημερομηνία βάζετε για να παρουσιάσετε την ομάδα που έχετε στο μυαλό σας;
"Πάντα πιστεύω αυτό που λέγεται ότι ένας προπονητής που έρχεται σε μία ομάδα χρειάζεται πάντα με 5-6 μήνες. Όμως εγώ από τώρα με τους συνεργάτες μου προσπαθώ να συγκεντρώσουμε την ομάδα και να παρουσιάσουμε βελτίωση. Είμαι ευχαριστημένος από τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής".

Με βάση την εικόνα που έχετε δει και τη βελτίωση που παρουσιάζει, τι περιμένουμε να δούμε από τα επόμενα παιχνίδια; Είναι ο μήνας με τα πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.
"Έρχονται σχετικά σύντομα αυτά τα παιχνίδια, βρισκόμαστε εδώ και δύο εβδομάδες. Είναι λίγος ο χρόνος, αλλά προσπαθούμε να δουλέψουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε σε αυτά τα ματς. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, θα τα δίνουμε όλα. Πάντα θα κοιτάμε να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε".

Ο Ολυμπιακός πέρα από τη νίκη είχε και άλλα κέρδη;
"Εγώ είχα αρκετές στιγμές που απόλαυσα το ματς και έτσι όπως έπαιξε η ομάδα. Το ποδόσφαιρο υπάρχει για αυτόν τον λόγο. Για να προσφέρεις απόλαυση στον κόσμο. Οι ποδοσφαιριστές είναι σαν ηθοποιοί και πρέπει να έχουν καλή απόδοση. Άδικο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Είναι ένα απολαυστικό θέαμα. Με ικανοποιεί και είναι ο στόχος μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ