ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκάρσα: "Κάποιος θα την πληρώσει για Πουλίδο"

Γκάρσα: "Κάποιος θα την πληρώσει για Πουλίδο"
Πουλίδο INTIME SPORTS

Το CAS δικαίωσε την Τίγκρες, αποφάσισε πως ο Άλαν Πουλίδο δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο και ο αντιπρόεδρος του μεξικανικού συλλόγου, Μιγκέλ Γκάρσα, ξεσπαθώνει στο Sport24.gr: "Κάποιος θα την πληρώσει. Νομίζετε ότι κάναμε παιχνίδια τόσο καιρό;".

Να λοιπόν που το όνομα του Άλαν Πουλίδο ήρθε ξανά στο προσκήνιο. Όχι για όσα καταφέρνει στο γήπεδο ο Μεξικανός, αλλά για το μέλλον του και τη δικαστική διαμάχη στην οποία έχει εμπλακεί εδώ και καιρό με την Τίγκρες.

Το CAS, όπως έγινε γνωστό προ ημερών, δικαίωσε την ομάδα από το Μεξικό, ισχυριζόμενο πως ο 24χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της έως το 2016. Η FIFA ενημερώθηκε και πλέον έχει αυτή τη λόγο σχετικά με το τι θα επακολουθήσει.

Ο Μιγκέλ Γκάρσα είναι ο αντιπρόεδρος της Τίγκρες και τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για το θέμα του Πουλίδο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα πίσω στο Μεξικό και πως η διοίκηση με το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου θα αποφασίσουν από κοινού αν τον δεχτούν στη ομάδα.

Δεν απάντησε στην ερώτηση αν ο Ολυμπιακός ή ο Λεβαδειακός θα πρέπει να πληρώσουν για την τροπή του ζητήματος, αλλά υποστήριξε ότι "δεδομένα κάποιος θα την πληρώσει...".

Γκάρσα: "Κάποιος θα την πληρώσει για Πουλίδο"

Ο αντιπρόεδρος της Τίγκρες δήλωσε: "Η απόφαση του CAS είναι ξεκάθαρη και σαφέστατη. Δικαιωθήκαμε. Τόσο καιρό νομίζετε ότι κάναμε παιχνίδια; Ο Άλαν έχει συμβόλαιο μαζί μας και αυτός το αρνούνταν για λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω...".

-Ποιες θα είναι από εδώ και στο εξής οι κινήσεις σας;

"Θα περιμένουμε μία εβδομάδα. Αν στο διάστημα αυτό δεν έχει εμφανιστεί ο Πουλίδο θα κινηθούμε νομικά. Ο παίκτης είναι υποχρεωμένος να γυρίσει πίσω".

-Θα τον δεχτείτε πίσω στην ομάδα αν όντως πρέπει να επιστρέψει;

"Αυτό δεν μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα. Η διοίκηση μαζί με το τεχνικό τιμ θα αποφασίσουν μαζί τι θα κάνουν με τον Άλαν. Εγώ προσωπικά θα τον ήθελα να είναι μαζί μας και να παίξει άμεσα".

-Εκτιμάτε ότι ο Ολυμπιακός ή ο Λεβαδειακός θα πρέπει πλέον να πληρώσουν μετά την απόφαση του CAS;

"Δεν ξέρω ποια από τις δύο ομάδες πρέπει να πληρώσει. Κάποιος όμως είναι βέβαιο ότι θα την πληρώσει. Οι δικηγόροι μας θα πάρουν τα μέτρα τους".

Υπενθυμίζεται πως ο Πουλίδο αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο στον Λεβαδειακό και ενώ το θέμα του αναφορικά με την ομάδα στην οποία ανήκει δεν είχε "κλείσει" επισήμως. Στον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε στις 3 Ιουλίου, αλλά έχει παίξει μονάχα σε φιλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ