ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλτιέ: "Μίλησα με Μοντέστο!"

Saint Etienne manager Christophe Galtier attend a training session at Old Trafford, Manchester, England, Wednesday Feb. 15, 2017. Manchester United will play a Europa League round of 32 soccer match against Saint-Etienne on Thursday. (Martin Rickett/PA via AP)
Saint Etienne manager Christophe Galtier attend a training session at Old Trafford, Manchester, England, Wednesday Feb. 15, 2017. Manchester United will play a Europa League round of 32 soccer match against Saint-Etienne on Thursday. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο 51χρονος τεχνικός, Κριστόφ Γκαλτιέ επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Ολυμπιακό μέσω του Φρανσουά Μοντέστο. Η εγχείριση στο ισχίο όμως σε 10 μέρες αποτελεί τροχοπέδη για να αναλάβει τους "ερυθρόλευκους" έως τα τέλη του μήνα.

Ήταν ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί και “έπαιξαν” σοβαρά για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος από τον Μάρτιο - σύμφωνα με τους ανθρώπους της Σεντ Ετιέν - είχε ενημερώσει τον γαλλικό σύλλογο ότι θα αποχωρούσε το καλοκαίρι.

Κάπου εκεί λοιπόν μπλέχτηκε ο Ολυμπιακός και ο... Μοντέστο. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κριστόφ Γκαλτιέ, ο Φρανσουά Μοντέστο μίλησε μαζί του στις αρχές Μαϊου για να τον ενημερώσει ότι ενδιαφέρονται στο λιμάνι για να διαδεχτεί τον Τάκη Λεμονή.

Ας όψεται όμως μία εγχείριση που πρέπει να κάνει στο ισχίο και κατά κάποιο τρόπο αποτελεί τροχοπέδη για να αναλάβει τέλη Μαϊου την τεχνική ηγεσία.

"Τον Μοντέστο τον ήθελα όταν ήταν αμυντικός στη Μονακό και τελικά μερικά χρόνια αργότερα με πήρε τηλέφωνο ως τεχνικός διευθυντής στις 3 Μαϊου και μου έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρος με ήθελε στον Ολυμπιακό.

Του εξήγησα όμως ότι είναι πολύ νωρίς να αποφασίσω, γιατί θα μπω στο νοσοκομείο στις 28 Μαϊου. Αυτή η εγχείριση θα με κάνει να απέχω από τα καθήκοντά μου για 3-4 εβδομάδες", είπε χαρακτηριστικά ο Γκαλτιέ.

Photo credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ