ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλιάνι: "Πρόταση από τον Ολυμπιακό για Ρομπίνιο"

Γκαλιάνι: "Πρόταση από τον Ολυμπιακό για Ρομπίνιο"

Σύμφωνα με τον Αντριανο Γκαλιάνι, ο οποίος μίλησε στο "Sky Sport 24", ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για τον Ρομπίνιο μαζί με μια ακόμη ομάδα της Βραζιλίας (VIDEOS).

Αν όντως ισχύει, τότε θα πρόκειται για "μπαμ" μεγατόνων. Ο λόγος για τη... βόμβα που πυροδότησε με τα λεγόμενά του ο Αντριάνο Γκαλιάνι σε δηλώσεις που έκανε στο "Sky Sport 24". Ούτε λίγο, ούτε πολύ, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση από τη Μπεσίκτας για τον παίκτη, παρά μόνο από τον Ολυμπιακό και μια ομάδα από την Βραζιλία.

"Από την Μπεσίκτας δεν έχει έρθει κάποια πρόταση για τον Ρομπίνιο. Υπάρχουν προτάσεις από τον Ολυμπιακό και μια ομάδα από την Βραζιλια. Συναντηθήκαμε σήμερα (28/7) μαζί του και αύριο θα ξαναμιλήσουμε", τόνισε με ξεκάθαρο τρόπο ο Γκαλιανι, ο άνθρωπος που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια δίπλα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τρεχει τους "ροσονέρι".

Οι Τούρκοι ήταν σίγουροι για την συμφωνία του Βραζιλιάνου με την Μπεσίκτας, με τον παίκτη να λαμβάνει ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ, αλλά ο Αντριάνο Γκαλιάνι δίνει νέα τροπή στο θέμα, αναφέροντας πως δυο ομάδες, εκ των οποίων η μια είναι ο Ολυμπιακός, έχουν προσεγγίσει επίσημα τη Μίλαν.

Απολαύστε τον σε δράση:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ