ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλέτι: "Μου αρέσει ο ρόλος του σκάουτ"

Γκαλέτι: "Μου αρέσει ο ρόλος του σκάουτ"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από το ρόλο του, ως σκάουτ του Ολυμπιακού στη Νότιο Αμερική, εμφανίστηκε ο Λουσιάνο Γκαλέτι με δηλώσεις του στον αργεντίνικο Τύπο.

Σε συνέντευξή του στην κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής, Ole, ο Λουσιάνο Γκαλέτι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόλο που διαθέτει, κάνοντας ιδιαίτερη μνέια στους Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Φράνκο Χάρα.

"Είμαι σκάουτ του Ολυμπιακού στη Νότιο Αμερική. Βλέπω ποδοσφαιριστές και ταξιδεύω συνεχώς για να μη χάσω την επαφή με το τεχνικό επιτελείο. Είμαι ευχαριστημένος και μου αρέσει.

Δεν θα με ενδιέφερε το πόστο του προπονητή. Το να προπονείς γίνεται όλο και πιο δύσκολο κάθε μέρα. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Να ψάχνω ποδοσφαιριστές και να τους παρακολουθώ. Δεν είναι μόνο να τον βλέπεις. Πρέπει να τον αναλύσεις, να δεις την προσωπικότητά του, ποιος τον περιτριγυρίζει.", υποστήριξε σχετικά με το ρόλο του, ο Λουσιάνο Γκαλέτι.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός σκάουτ του Ολυμπιακού μίλησε για τους συμπατριώτες του, Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Φράνκο Χάρα, και την αγάπη που λαμβάνουν από τον κόσμο των "ερυθρολεύκων".

"Έτυχε να ήμουν στην Ελλάδα όταν ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και πέρασα λίγο χρόνο με τον Τσόρι και τον Χάρα. Εκεί τους αγαπούν πολύ γιατί πάντα τα πηγαίνουν καλά. Ο Αλεχάντρο είναι ο αρχηγός. Βγήκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και είναι το μεγάλο αστέρι."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ