ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί προστέθηκε ο Βρουσάι στην αποστολή του Ολυμπιακού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάριος Βρουσάι προστέθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για την κυπελλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο. Διαβάστε τον λόγο.

Την Δευτέρα (18/9) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ακολούθως ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή ενόψει της αναμέτρησης.

Ανδρούτσος, Μπεν, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ταχτσίδης και Ζντιέλαρ ήταν οι εκλεκτοί του 46χρονου προπονητή.

Μόνο που υπήρχε μια λεπτομέρεια που δεν είχε διευθετηθεί και αφορούσε την ύπαρξη δύο παικτών στην 18άδα, που είναι γεννημένοι από την 01/01/1998 και μετά. Στην 19άδα που είχε επιλεγεί, την προϋπόθεση εκπλήρωνε μονάχα ο Δημήτρης Νικολάου, καθώς ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι "97άρης".

Έτσι ο Μάριος Βρουσάι είναι αυτός που κλήθηκε στην αποστολή την Τρίτη (19/9) και η παρουσία του στην 18άδα αυτομάτως θεωρείται δεδομένη, όπως φυσικά και του Δημήτρη Νικολάου που πιθανότατα θα βρεθεί και στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ