ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί ο Γκερέρο έχει κερδίσει το χειροκρότημα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός επιθετικός ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακόκαι αμφισβητήθηκε με το "καλημέρα" λόγω των 4 γκολ που είχε πετύχει πέρσι με την Λεγανές. Στην προετοιμασία όμως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην πιστεύει ότι εξελίσσεται σε μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές των "ερυθρολεύκων".

Στον Ολυμπιακό συμβαίνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, κάποιοι ποδοσφαιριστές που η μεταγραφή τους δεν είχε την απαιτούμενη προβολή από τον Τύπο, να εξελίσσονται σε "λίρα εκατό".

Ποιον να πρωτοθυμηθούμε; Τον Φουστέρ, τον Μοντέστο, τον Αμπντούν, τον Ορμπάιθ, τον Ομάρ, τον Σισέ, τον Σάμαρη... Είναι νωρίς ακόμη να ειπωθούν υπερβολικά πράγματα για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ωστόσο, στον ένα μήνα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μία από τις αποκαλύψεις της ερχόμενης σεζόν.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι σκοράρει σε κάθε φιλικό. Κάποια στιγμή θα έρθει και ένα, και δύο, και τρία, και τέσσερα σερί ματς που μπορεί να μην βρει δίχτυα. Συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους επιθετικούς.

Το θέμα είναι ότι ο Γκερέρο έχει κερδίσει άπαντες με την αγωνιστική του συμπεριφορά και με τη νοοτροπία. Είναι ένας επιθετικός που δεν έχει το μυαλό ενός... επιθετικού! Δεν κυνηγάει την προσωπική προβολή, αλλά κοιτάζει το πώς θα βοηθήσει την ομάδα του με ασίστ και με το να ανοίγει χώρους στους αντιπάλους του.

Ο Γκερέρο που σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε πει ότι του ταιριάζει ένα σύστημα που θα έχει κι άλλον έναν επιθετικό δίπλα του, στο Βέλγιο έχει εμφανιστεί και στα δύο φιλικά ως ο μοναδικός φορ και τα έχει πάει μια χαρά...

Το χειροκρότημα του Μαρτίνς το έχει κερδίσει και για ακόμη έναν λόγο: Πρόκειται για καταπληκτικό παιδί! Δεν μιλάει, δεν ακούγεται η φωνή του... Δεν είναι σαν τον Τζούρτζεβιτς που από την πρώτη του προπόνηση τέλη Αυγούστου ήταν όλο νεύρα!

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οικογένειες θυμάτων Θύρας 7: Στο πλευρό της οικογένειας Κόκκαλη
Μακελελέ: "Ο Αμπράμοβιτς δεν με άφησε να παίξω στον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ