ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί ήρθε στην Ελλάδα ο μάνατζερ των Ρομπέρτο, Μποτία

Γιατί ήρθε στην Ελλάδα ο μάνατζερ των Ρομπέρτο, Μποτία
INTIME SPORTS

Ποιος ο λόγος της επίσκεψης στην Ελλάδατου μάνατζερ του Ρομπέρτο, του Μποτία και του Μίτσελ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Για μία μέρα ήρθε στα μέρη μας ο μεγαλομάνατζερ Μαριάνο Αγκιλάρ. Έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης (20/8) και παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ισπανίασήμερα (21/8).Πολλά έχουν ακουστεί, αλλά επί της ουσίας δεν έχουν διαρρεύσει και πολλά πράγματα. Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Μόνο υποθέσεις και εκτιμήσεις... Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο κι αυτό γιατί δεν βγαίνει το παραμικρό ούτε από την πλευρά του Ολυμπιακού, ούτε από την πλευρά του μεγαλομάνατζερ.

Ακούγεται, λοιπόν,ότι ο Αγκιλάρ ήρθε στην Ελλάδα για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για ένακαλύτερο συμβόλαιο τουΡομπέρτο. Δεν αποκλείεται...Βλέπετε, δεν υπάρχει πλέον και η περιβόητηρήτρα στο συμβόλαιο του Ισπανού γκολκίπερ. Ενδέχεται λοιπόν ο Αγκιλάρ να ήρθε για να "κλειδώσει" αυτή την μικρολεπτομέρεια της ρήτρας, συμφωνώντας φυσικά και για ένα συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές. Αυτό ίσως να είναι και το πιθανότερο σενάριο και η αλήθεια είναι αυτό βγαίνει κυρίως από... Ισπανία μεριά.

Όσο για τα σενάριαπερί αποχώρησης του Μποτία που είχαν ξανακυκλοφορήσει πρόσφατα; Από την πλευρά του Ισπανού ατζέντη διαρρέει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως σενάριο πώλησης του στόπερ του Ολυμπιακού.

Να θυμίσουμε ότι ο Αγκιλάρ είχε έρθει στην Ελλάδα και στις 9 Αυγούστου για το φιλικό με την Μπεσίκτας. Και τότε είχε κάνει ένα ραντεβού με τον Μαρινάκη χωρίς ωστόσο να βγει κάποια σοβαρή είδηση ή να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες και δεν έχει αλλάξει τίποτα! Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το ταξίδι - αστραπή του Αγκιλάρ θα φέρει εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ