ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιατί έδιωξε τους "τρεις" ο Μαρτίνς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΤΟΤΣΑΝΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν ήταν μόνο η αγωνιστική προσφορά που λήφθηκε υπόψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το τέλος των Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ένχελς.

Έκπληξη δεν προκάλεσε σε καμία περίπτωση η απόφαση του Ολυμπιακού να γυρίσουν στην Αθήνα οι Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ένχελς. Ίσως έκπληξη να προκάλεσε το τάιμινγκ του τέλους των τριών!

Η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν ότι θα "τελείωναν" οι τρεις τους με το που θα γυρνούσε η ομάδα από το Έρμελο. Τελικά, προτιμήθηκε να τελειώσουν μία ώρα αρχύτερα με τους συγκεκριμένους τρεις ποδοσφαιριστές.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το θέμα δεν ήταν μόνο αγωνιστικό. Κι αν για τον Τζούρτζεβιτς και τον Ένχελς φαινόταν ότι δεν μπορούσαν να προσφέρουν τα αναμενόμενα, ο Μάριν δεν ήταν τόσο κακός στην προετοιμασία για να πει κάποιος ότι "τιμωρήθηκε" για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Ειδικά ο Γερμανός εκτός του ότι έχει ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο, είναι και ένας ποδοσφαιριστής που είχε προκαλέσει πολλά αρνητικά σχόλια με τη συμπεριφορά του εντός αποδυτηρίων την περασμένη σεζόν. Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία, φαινόταν ότι ο Μάριν αργά ή γρήγορα θα έφευγε...

Έφτασε κοντά στο να μεταγραφεί σε ομάδα της Κίνας. Τον θέλει πολύ ο Ερυθρός Αστέρας, ακούστηκε έντονα ακόμη και για ενδιαφέρον από ομάδα τουMLS.

Η ουσία είναι ότι ο Μάριν "πληρώνει" κατά κύριο λόγο τη συμπεριφορά του και φυσικά και το γεγονός ότι δεν έχει κανένα νόημα ο Ολυμπιακός να έχει στο ρόστερ του έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή και κοστίζει μία περιουσία.

Όσο για τον Τζούρτζεβιτς; Ίσως και να έπρεπε να "κοπεί" από την επιστροφή της ομάδας από το Ζέεφελντ, ωστόσο, ο Μαρτίνς προτίμησε να τον πάρει και στον Γκενκ παρά την άφιξη του Καρίμ.

Ο δε Ένχελς έδειχνε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ότι το μυαλό του ταξιδεύει αλλού...

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μεταγραφές - αποχωρήσεις, πράξη δεύτερη στον Ολυμπιακό
Τέλος από τον Ολυμπιακό οι Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ