ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιαννιώτας: "Τεράστιες οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό"

Γιαννιώτας: "Τεράστιες οι απαιτήσεις στον Ολυμπιακό"
Γιαννιώτας Σίλβα INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε πως του αρέσουν οι προκλήσεις και για τον λόγο αυτό μεταγράφηκε στους Πειραιώτες, ενώ στάθηκε στις τεράστιες απαιτήσεις που υπάρχουν σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας ακραίος κυνηγός στη NOVA:

Πέρασαν 25 μέρες προετοιμασίας στον Ολυμπιακό. Πρώτα απ' όλα εσύ πώς είσαι; Πώς την βίωσες;

Είμαι πανευτυχής που έχω την υγειά μου και τελειώσαμε την προετοιμασία όλοι οι παίκτες υγιείς. Αν εξαιρέσουμε κάποια μικροπροβλήματα που προέκυψαν. Θεωρώ ότι έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο, παίρνουμε αποτελέσματα έστω και στα φιλικά, η ομάδα βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά της και νομίζω ότι μέρα με τη μέρα θα βγάζουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.

Γιάννη, ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις να υπερπηδήσεις πολλά εμπόδια. Στη θέση σου υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Το ήξερα από την αρχή ότι για να παίξεις στον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Υπάρχουν πολλοί παίκτες, πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Εμένα μου αρέσουν όμως οι προκλήσεις και για αυτό τον λόγο ήρθα στον Ολυμπιακό.

Θέλω να παίξω, να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά που θα ρίξω, έχοντας βέβαια και όλους αυτούς τους υπέροχους συμπαίκτες, θα γίνω ακόμα καλύτερος και θα κερδίσω πολλά περισσότερα για την καριέρα μου και το μέλλον μου.

Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δουλειά. Τίποτα άλλο. Δουλειά για να βγάλουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε εμείς και ο κόσμος μας.

Με τον κ. Σίλβα έχεις μιλήσει πολλές φορές. Τι σου έχει πει; Ποιες είναι οι σκέψεις του για εσένα;

Περιμένουμε την ευκαιρία μας. Όπως και να 'χει γίνει τώρα, εγώ δουλεύω σκληρά στην προπόνηση, είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού και περιμένω την ευκαιρία μου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ