ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιαννίκος: "Βατή η κλήρωση"

Γιαννίκος: "Βατή η κλήρωση"
Γιαννίκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θοδωρής Γιαννίκος, μίλησε για την κλήρωση στους ομίλους του Europa League με αντιπάλους το ΑΠΟΕΛ, την Γιουνγκ Μπόις και την Αστάνα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για πρόκριση.

Ο Θοδωρής Γιαννίκος μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League με αντιπάλους το ΑΠΟΕΛ, την Γιουνγκ Μπόις και την Αστάνα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για πρόκριση στον επόμενο γύρο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Είναι μία βατή κλήρωση. Δεν είναι κάτι το οποίο παρουσιάζει πολύ μεγάλες ομάδες με πολύ μεγάλες δυσκολίες. Δεν είναι και ασήμαντες ομάδες, είναι αρκετά σοβαρές ομάδες έχουν και καλή οργάνωση και καλή ιστορία. Είναι μία σοβαρή βατή κλήρωση. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο το οποίο θα πρέπει κάποιος να σημειώσει.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά, είναι μία ελληνική ομάδα στην Κύπρο. Έχουμε επαφές και παρακολουθείτε το πρωτάθλημα της Κύπρου από πολλούς από εμάς. Το πρωτάθλημα του Καζακστάν δεν νομίζω ότι το παρακολουθεί κανένας από εμάς, αλλά νομίζω ότι είναι ευκαιρία να το μάθουμε", τόνισε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον OTE TV.

Όσον αφορά το αν υπάρχει χρόνος να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων του στους ομίλους, ο κ. Γιαννίκος τόνισε χαρακτηριστικά: "Έχουμε και χρόνο και δυνατότητες".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ