ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Για αντί-Μανιάτης ο Ντιοπ"

"Για αντί-Μανιάτης ο Ντιοπ"

Σύμφωνα δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Superdeporte", ο Παπακουλί Ντιοπ προορίζεται για αντί-Μανιάτης, ο οποίος πηγαίνει στην Αγγλία για λογαριασμό της Έβερτον.

Ένα βήμα παραπέρα προχωρούν το θέμα της μετεγγραφής του Παπακουλί Ντιοπ στον Ολυμπιακό οι Ισπανοί. Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Superdeporte" αναφέρει πως ο Σενεγαλέζος κεντρικός μέσος της Λεβάντε... αγκυροβολεί στο Λιμάνι, ούτως ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του εκ των αρχηγών της ομάδας, Γιάννη Μανιάτη.

Η ιστοσελίδα του Λεβάντε επιβεβαιώνει πως οι Πειραιώτες κινούνται για τον διεθνή άσο και πως σκοπός είναι να καλυφθεί το κενό του Μανιάτη, ο οποίος κάνει το άλμα για την Πρέμιερ Λιγκ και την Έβερτον. Βέβαια, ενώ για τον Ντιοπ υπάρχει όντως θέμα και ο παίκτης είναι κοντά στον Ολυμπιακό, δεν προκύπτει θέμα μετακίνησής του στα "ζαχαρωτά".

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ντιοπ αποτελεί εισήγηση του Μίτσελ και πως έρχεται στην Ελλάδα αντί του Μανιάτη, τον οποίο η Έβερτον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Μάλιστα, προχωράει το θέμα και τονίζει πως με τα λεφτά από την πιθανή πώληση του Μανιάτη, θα καλυφθεί η διαφορά με τις απαιτήσεις της Λεβάντε για τον Ντιοπ.

Συν τις άλλοις, το ρεπορτάζ γράφει για τον Ντιοπ πως το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και η ομάδα του ζητά περίπου 3.000.000 ευρώ. Μάλιστα, οι εκπρόσωποί του έχουν ήδη στα χέρια τους δύο προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες και η μια μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ