ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Για τον Κάσκο της Νιούελς ο Ολυμπιακός"

"Για τον Κάσκο της Νιούελς ο Ολυμπιακός"

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 26άχρονο αριστερό μπακ της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μίλτον Κάσκο. (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον 26άχρονο αριστερό μπακ της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μίλτον Κάσκο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αργεντινής, Ovacion, ωστόσο η μη κατοχή κοινοτικού διαβατηρίου υπήρξε εμπόδιο.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται: "Η Νιούελς επίσης έλαβε (πέρα από τις Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς) προτάσεις από το εξωτερικό για τον ποδοσφαιριστή. Υπήρχε μία προσφορά από τη Φλαμένγκο και επίσης ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα εκδήλωσε το ενδιαφέρον του, αν και ένα από τα εμπόδια ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν διέθετε κοινοτικό διαβατήριο."

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η ομάδα από το Ροσάριο δεν "καίγεται" να πωλήσει τον Μίλτον Κάσκο, που εσχάτως βρίσκεται και στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο, ωστόσο δεν αποκλείεται να το κάνει σε περίπτωση που φθάσει μία καλή πρόταση από το εξωτερικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ