ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για την πρόκριση με Άρσεναλ οι Νέοι του Ολυμπιακού

Για την πρόκριση με Άρσεναλ οι Νέοι του Ολυμπιακού

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, φιλοξενεί την Τετάρτη (18:00) στου Ρέντη την Άρσεναλ στον τελευταίο αγώνα της στη φάση των ομίλων του UEFA Youth League, διαβάστε τα σενάρια της πρόκρισης των παικτών του Βασίλη Βούζα.

Νίκη για να προκριθεί στα play off του UEFA Youth League θέλει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στον αγώνα της με την Άρσεναλ το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Η ομάδα του Πειραιά παίρνει το "εισιτήριο" μόνο με νίκη με σκορ 1-0, 2-1 και νίκη με 2 γκολ περισσότερα από την αντίπαλο του.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

Νίκη για να προκριθεί στα play off του UEFA Youth League θέλει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στον αγώνα της με την Άρσεναλ το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) στο Ρέντη. Η αναμέτρηση της 6ης ημέρας του 6ου ομίλου του Youth League είναι κομβικής σημασίας και για τις δυο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το εισιτήριο για τα play off μόνο με νίκη με σκορ 1-0, 2-1 και νίκη με 2 γκολ περισσότερα από την αντίπαλο του.

Από την άλλη πλευρά η Άρσεναλ η οποία έχει 10 βαθμούς (έναντι 7 του Ολυμπιακού) προκρίνεται και με ισοπαλία! Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί μόνο ως δεύτερος αφού η πρώτη θέση σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας θα … πάει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οποία έχει 10 βαθμούς και υποδέχεται την Τετάρτη την τελευταία του ομίλου Μπάγερν Μονάχου και με ισοπαλία ακόμη κατακτά την κορυφή. Στον πρώτο αγώνα που είχε διεξαχθεί στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός αν και είχε προηγηθεί είχε ηττηθεί με 3-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θέλουν να πετύχουν την μεγάλη ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην τελευταία ημέρα αφού τη σεζόν 2013-14 έμεινε στο 0-0 με την Άντερλεχτ εντός έδρας και το 2014-15 επικράτησε με 2-0 της Μάλμε.

Ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Βασίλης Βούζας δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο λόγω καρτών Κώστα Πλέγα ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Θανάσης Ανδρούτσος ο οποίος είχε χάσει τα δυο τελευταία παιχνίδια λόγω καρτών και τραυματισμού.

Το παιχνίδι αυτό θα είναι το 19ο της ομάδας του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League. Στα προηγούμενα 18 ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες. Εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει 8 αγώνες και μετρούν 2 νίκες,3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στην αγωνιστική περίοδο 2015-16 ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει με 1-0 εντός και εκτός έδρας της Μπάγερν Μονάχου, έχει ηττηθεί με 3-2 εκτός έδρας από την Άρσεναλ και με 3-1 εντός έδρας από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ έχει και μια ισοπαλία (2-2) με την Ντιναμό στην Κροατία.

Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες): 1. Άρσεναλ (9-5) 10, 2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ (9-7) 10, 3. Ολυμπιακός (7-8) 7, 4. Μπάγερν Μονάχου (2-7) 1.

"Πίστη για την πρόκριση"

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Βούζας μιλώντας για το παιχνίδι με την Άρσεναλ σημείωσε: "Στόχος μας είναι η πρόκριση. Η νίκη. Πιστεύουμε σ’ αυτή και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είμαι αισιόδοξος γιατί έχουμε καλό υλικό αλλά και γιατί υπάρχει και η περσινή πορεία που μας εμπνέει. Σίγουρα είναι δύσκολος ο στόχος αφού θα πρέπει να αποκλείσουμε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ