ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για την ουσία και τις εντυπώσεις

Για την ουσία και τις εντυπώσεις
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, θέλοντας τη νίκη και καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ήττα στα Γιάννινα.

Στην μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται την Μ. Τετάρτη (8/4, 19:00) ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα στους "Ζωσιμάδες" κόντρα στον ΠΑΣ και πέρα από την ουσία, θα επιχειρήσουν να κερδίσουν και τις εντυπώσεις.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν έχει σκοπό να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα στην Ριζούπολη. Εξάλλου με τους Αφελάι, Μήτρογλου, Μανιάτη, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί και Μέγκιερι απόντες και τους Αυλωνίτη, Σαντάνα, Κασάμι εκτός αποστολής, τα κουκιά μάλλον μοιάζουν μετρημένα για την ενδεκάδα.

Εκτός των τραυματιών, η υποχρεωτική παρουσία δύο παικτών της Κ-20 στην αποστολή ανάγκασε τον Περέιρα να αφήσει εκτός δύο ακόμη ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, ενώ ο Αφελάι δεν είχε επιστρέψει μέχρι την Μ. Τρίτη (7/4) στην Ελλάδα και ο Κασάμι δείχνει εκτός κλίματος εσχάτως, οπότε και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χάρα και Μπενίτες έχουν το προβάδισμα για να βρεθούν στο βασικό σχήμα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με την κόπωση του Αργεντίνου φορ μετά τις σερί συμμετοχές του να απασχολεί τον Περέιρα που ίσως προτιμήσει να τον ξεκουράσει. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, Διαμαντάκος και Ντοσεβί διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Για την αναμέτρηση στην Ριζούπολη ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ρομπέρτο, Γιαννιώτη, Μποτία, Βούρο, Μπουχαλάκη, Μπενίτες, Λάτσι, Εντινγκά, Φουστέρ, Μιλιβόγεβιτς, Διαμαντάκο, Μαζουακού, Ντοσεβί, Φορτούνη, Σιόβα, Ντομίνγκες, Σαλίνο και Χάρα.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως ίσχυσε η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων και σε αυτό το παιχνίδι, γεγονός που έφερε την διαμαρτυρία του Απόλλωνα Σμύρνης, που θεωρεί πως ο Υφυπουργός κ. Κοντονής και οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν έπραξαν ως όφειλαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ