ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για την εξασφάλιση τουλάχιστον του Europa League

Για την εξασφάλιση τουλάχιστον του Europa League
Ολυμπιακός προπόνηση Φορτούνης Κασάμι Σιόβας Γιαννιώτας INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός απόψε (4/11, 21.45) παίζει τον πρώτο «τελικό» για να συνεχίσει τα ευρωπαϊκά ταξίδια και τον Φεβρουάριο. Το βίντεο για «χτυπήματα» από τα άκρα και ο Ερνάνι που φαίνεται να κερδίζει έδαφος.

Μία τεράστια ευκαιρία παρουσιάζει το βράδυ για τον Ολυμπιακό. Να κερδίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, να «καθαρίσει» μια και καλή με την υπόθεση τουEuropaLeagueκαι να συνεχίσει τον ξέφρενο ρυθμό του για να κυνηγήσει τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο τελευταίο ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

Στο Ρέντη ο Μάρκο Σίλβα έχει φροντίσει να μεταφέρει στους παίκτες του ότι μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή τους κόντρα στους Κροάτες. Το γεγονός ότι το τελευταίο διήμερο τους δείχνει συνεχώς βίντεο από παιχνίδια της Ντιναμό, αποδεικνύει κιόλας ότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση την ομάδα του Μάμιτς.

Χθες (3/11) μέσω βίντεο αυτό που ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του ήταν να «χτυπήσουν» την Ντιναμό από τα «φτερά». Θεωρεί ότι πέρα από τις στατικές φάσεις όπου έχει παρουσιάσει κάποιες αδυναμίες το συγκρότημα του Ζάγκρεμπ, έχει κάποια προβληματάκια και στα άκρα της άμυνας.

Το σημαντικό είναι ότι έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στο Ρέντη ότι το αποψινό ματς (4/11, 21.45) κρύβει περισσότερες παγίδες από αυτές που έκρυβε ο αγώνας του Μαξιμίρ. Βλέπετε, τώρα είναι πιο επικίνδυνη η Ντιναμό που ήρθε στην Ελλάδα χωρίς το άγχος. Δεν θα της πει κανένας τίποτα αν γυρίσει χωρίς βαθμό στη βάση της.

Ο Σίλβα μπορεί να μην το φωνάζει, μπορεί να μην το λέει δημοσίως, αλλά αναγνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει τον πρώτο λόγο. Για αυτό προσεγγίζει και το ματς με διαφορετικό τρόπο συγκριτικά με αυτόν του Ζάγκρεμπ. Στην Κροατία είχε ζητήσει παιχνίδι υπομονής. Για σήμερα ζητάει ορμητικό παιχνίδι. Να βγουν οι παίκτες του από τα αποδυτήρια και να ασκήσουν πίεση στους αντιπάλους τους με το «καλημέρα».

Όσο για την ενδεκάδα; Το τελευταίο διήμερο «φωτογραφίζει τον Ερνάνι αντί του Πάρντο. Υπάρχει μία αίσθηση γενικότερα ότι τελικά ο Σίλβα θα επιλέξει τον Πορτογάλο για πρώτη φορά βασικό σε τόσο μεγάλο ματς. Ίσως θέλει να εκμεταλλευτεί και το καλό «φεγγάρι» που βρίσκεται ο συμπατριώτης του μετά τις εμφανίσεις του με Πλατανιά και Βέροια.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν να είναι δεδομένες. Δηλαδή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε. Αυτά – επαναλαμβάνουμε – σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ