ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για Σπόρτινγκ πάει ο Οφόε, έτοιμος για επιστροφή ο Μπεν

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΠΙΚΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΠΙΚΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Οφόε δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (16/11) και όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχθεί με τον Λεβαδειακό λόγω... Σπόρτινγκ. Ιατρικώς εντάξει ο Μπεν, καθαρά στο χέρι του Λεμονή αν θα τον πάρει στην αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς.

Ένας μπαίνει, ένας βγαίνει... Ο Οφόε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (18/11, 19.30) από την εξέδρα.

Δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, οι ενοχλήσεις που έχει βγάλει είναι από κόπωση και με δεδομένο ότι δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (16/11), μοιάζει σχεδόν απίθανο να βρεθεί στην αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι να προφυλαχθεί ενόψει Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, εκεί όπου 100% θα είναι στη διάθεση του Λεμονή, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το Ρέντη.

Από εκεί και πέρα τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον Μπεν, ο οποίος μαζί με τους Σεμπά, Μποτία και Ομάρ που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού, έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και πλέον είναι στο χέρι του Λεμονή αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή με τον Λεβαδειακό.

Αν την Παρασκευή (17/11) είναι στις επιλογές του 57χρονου τεχνικού, τότε θα επιστρέψει σε επίσημο ματς μετά από 45 μέρες.

ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΜΕΝΙΚΕ, ΠΑΡΝΤΟ, ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη επέστρεψαν την Πέμπτη (16/11) οι Εμενίκε, Πάρντο και Βούκοβιτς. Μόνο ο Πάρντο έχει πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή.

Ο δε Βούκοβιτς ακόμα και να μην είχε το ταξίδι στην Νότια Κορέα και την Κίνα, μάλλον θα έβλεπε άλλο ένα παιχνίδι από την εξέδρα, από τη στιγμή που έχει γίνει 4 στόπερ πίσω από τους Μποτία, Ενγκελς και Σισέ.

Τον Εμενίκε θα τον δουν τις επόμενες μέρες για το αν θα καταφέρει να μπει έστω στο αεροπλάνο για Λισσαβώνα, ενώ ο Πάρντο αν δεν είχε κληθεί στην Κολομβία, θα έπαιζε βασικός κόντρα στον Λεβαδειακό.

Εξαιτίας της ταλαιπωρίας στην Ασία με την Εθνική του ομάδα, όμως, η μοναδική θέση που διεκδικεί είναι στη 18άδα και όχι στο αρχικό σχήμα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μποτία: "Σημαντικό μέρος της ζωής μου ο Ολυμπιακός"
Λεμονής: "Θα χάσουμε την μπάλα, αν μιλήσουμε για μεταγραφές"
Προτό: "Ο πρόεδρος μάς είπε στα αποδυτήρια ότι δεν έχει κανένα λόγο να ντρέπεται"
Τα ταλεντάκια του Μοντεστό από Ελλάδα και... Μασία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ