ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για Σισοκό και Ολυμπιακό λένε στην Αγγλία

Για Σισοκό και Ολυμπιακό λένε στην Αγγλία

Ο Γάλλος μέσος της Νιούκαστλ, Μουσά Σισοκο, είναι άλλος ένας ποδοσφαιριστής που προστέθηκε στη λίστα των ονομάτων που εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις με Μιλιβόγεβιτς.

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όλο και περισσότερο θα βγαίνουν ονόματα που ενδιαφέρουν ή υποτίθεται ότι ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Το νέο όνομα που κυκλοφόρησε στην Αγγλία είναι αυτό του Μουσά Σισοκό. Ο 27χρονος Γάλλος μέσος της Νιούκαστλ φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στο νησί.

Βέβαια, δεν είναι καθαρόαιμο «εξάρι» ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Περισσότερο «οκτάρι» παίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και σε ρόλο αμυντικού χαφ.

Είναι ξεκάθαρο ότι στην Αγγλία το συνδέουν με την πιθανή αποχώρηση του Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό.

Και μιας και μιλάμε για τον Σέρβο χαφ, μετά τις Ζενίτ και Φιορεντίνα, άλλη μία ομάδα προστέθηκε στις ενδιαφερόμενες. Πρόκειται για την Ρόμα. Προς το παρόν όμως ο Μιλιβόγεβιτς κλίνει προς το «μένει» και όχι προς το «φεύγει».

Σε μία μεταγραφική περίοδο φυσικά όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν, ειδικά από τη στιγμή που ο Μιλιβόγεβιτς όντως απασχολεί τόσο τη Ζενίτ, όσο και την Φιορεντίνα. Στη Ρωσία επιμένουν μάλιστα ότι η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης είναι διατεθειμένη να «σκάσει» πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ