ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για πρώτη φορά σε αποστολή του Ολυμπιακού ο Τόλι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάουλο Μπέντο πήρε για πρώτη φορά σε αποστολή για επίσημο ματς του Ολυμπιακού τον Αρντίτ Τόλι και το Sport24.gr σας παρουσιάσει κάποια στοιχεία για τον αμυντικό των "ερυθρόλευκων" που βρίσκεται από το 2012 στην ακαδημία.

Το νέο πρόσωπο στις επιλογές του Πάουλο Μπέντο για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη είναι ο Αρντίτ Τόλι. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να πάρει μαζί του τον 20χρονο αμυντικό ο οποίος βρίσκεται στην ακαδημία των "ερυθρόλευκων" από το 2012.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει κάποια στοιχεία που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Αρχικά ο Τόλι είχε βρεθεί και στο παρελθόν σε αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού αλλά όχι σε επίσημο ματς αλλά σε φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Τόλι έχει γεννηθεί στις 12 Ιουλίου 1997 και βρίσκεται στην ακαδημία των "ερυθρόλευκων" από το 2012. Αγωνίζεται ως στόπερ και μπακ ενώ αρκετές φορές έχει προσφέρει και ως αμυντικό χαφ.

Έχει παίξει σε όλες τις ηλικιακές ακαδημίες και τα τρία τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων με την οποία έχει κατακτήσει τα Πρωταθλήματα Super League Κ-20 το 2015 και το 2016. Είναι αρχηγός της ομάδας Νέων, μαζί με τους Μεγαρίτη και Νικολάου, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει και αρχηγός της Κ17. Φέτος με την Κ20 έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες βασικός (90’) (1260 λεπτά) ενώ έχει χάσει μόνο λόγω τραυματισμού τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο 20χρονος αμυντικός είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015 και πρόσφατα το ανανέωση έως το καλοκαίρι του 2018. Έχει αγωνιστεί και στο Youth League με τους "ερυθρόλευκους" ενώ είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Αλβανίας.

Από την αρχή της σεζόν συμμετέχει στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας και κάθε ημέρα προσπαθεί για το καλύτερο. Είναι όπως λένε στο Ρέντη «παιδί της δουλειάς» και αυτό πάντα αρέσει στους προπονητές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ