ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Για κάθε παιδί, μια δίκαιη ευκαιρία στη ζωή!"

"Για κάθε παιδί, μια δίκαιη ευκαιρία στη ζωή!"

Ολυμπιακός και UNICEF ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, με στόχο να συμβάλλουν στη μείωση της παιδικής θνησιμότητας. Ένχελς και Οτζίτζα συμμετείχαν ενεργά στην καμπάνια στέλνοντας το δικό τους μήνυμα μέσω του Olympiacos TV. (video)

Αγοράζοντας το νέο t-shirt που κυκλοφορεί στα καταστήματα Red Store όλοι μπορούν να συμβάλλουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την UNICEF, για την επιβίωση νεογέννητων μωρών και την διασφάλιση της απαραίτητης τροφής και υγειονομικής φροντίδας στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Για πέμπτη χρονιά Ολυμπιακός και UNICEF ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο φέτος να συμβάλλουν στη μείωση της παιδικής θνησιμότητας από αποτρέψιμες ασθένειες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Θρύλος αποδεικνύει καθημερινά, όλες τις μέρες του χρόνου, πως είναι δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη και πόσο μάλλον στα μικρά παιδιά.

Μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν εμβολιαστεί, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στόχος όλων μας είναι να σωθούν ακόμα περισσότερα και σε αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας συνεισφορά. Αγοράστε λοιπόν το νέο t-shirt που κυκλοφορεί στα καταστήματα Red Store και συμβάλλετε και εσείς στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την επιβίωση νεογέννητων μωρών και την διασφάλιση της απαραίτητης τροφής και υγειονομικής φροντίδας στα πρώτα στάδια της ζωής τους.

Οι Ένγκελς και Οτζίτζα, δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας αυτό το καλοκαίρι, συμμετείχαν ενεργά στην καμπάνια, με στόχο να σώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ παιδικές ζωές. Βρέθηκαν στα καταστήματα Red Store, τα φόρεσαν και φωτογραφήθηκαν με αυτά και με αυτόν τον τρόπο έγιναν κι εκείνοι κομμάτι αυτής της μεγάλης εκστρατείας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα μέσω του Olympiacos TV: «Για κάθε παιδί, μια δίκαιη ευκαιρία στη ζωή! Ολυμπιακός για μια ζωή!»

Μπορείτε να προμηθευτείτε, από τα καταστήματα Red Store και το online κατάστημα μας www.redstore.gr, τα συλλεκτικά t-shirts σε δύο εκδοχές: ελληνική και αγγλική. Στο ελληνικό t-shirt υπάρχει το μήνυμα «Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας» και στο αγγλικό το «Olympiacos for Life».

Η τιμή τους είναι στα 9,99 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στην UNICEF, ενισχύοντας την προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ