ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη φιλοξενήθηκε η Σχολή Θεσσαλονίκης για δύο ημέρες, ενώ τα 100 παιδιά της Σχολής παρακολούθησαν και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Επί δύο ημέρες η Σχολή Ποδοσφαίρου που διατηρεί ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Τα 100 παιδιά της Σχολής επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου, συνάντησαν τους Τσόρι Ντομίνγκες και Φάνη Τζανδάρη, ενώ παρακολούθησαν και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το δελτίο Τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ:

"Ένα Σαββατοκύριακο που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες τους έζησαν τα παιδιά της Σχολής μας από την Θεσσαλονίκη στις 5 και 6 Νοεμβρίου.

Περισσότερα από 100 παιδιά μαζί με τους προπονητές τους, τον επικεφαλής της Σχολής κ. Χοχλάκη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Σαββίδη και τον Τεχνικό Σύμβουλο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κ. Γούναρη, ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη στον Πειραιά για να ζήσουν τα... πάντα.

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης

Η αποστολή της Σχολής μας έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στο νέο γήπεδο του και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα αλλά και η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Τα γυμναστήρια, τα εστιατόρια, τους χώρους ψυχαγωγίας, την πισίνα και φυσικά τα αποδυτήρια.

Κατά την διάρκεια της ξενάγησης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Φάνη Τζανδάρη τον οποίο και "ανέκριναν" ενώ μέσα στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας τους μίλησε ο παλαίμαχος άσος και σκάουτερ της Ακαδημίας κ. Αμανατίδης ο οποίος τους μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν για να καθιερωθεί κάποιος στον Ολυμπιακό αλλά και για την ... ευλογία να παίζεις σ' αυτή την ομάδα!

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης
INTIME SPORTS

Πολλά από τα παιδιά της Σχολής είχαν κατακτήσει πέρσι το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας και ο ποδοσφαιριστής μας Λούκα Μιλιβόγιεβιτς που τα είχε γνωρίσει στην επίσκεψη που είχαν κάνει προ εβδομάδων στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η πρώτη ομάδα στη Θεσσαλονίκη θέλησε να τους κάνει δώρο από μια αφίσα της ομάδας με την υπογραφή του!

Στην αίθουσα ψυχαγωγίας της Ακαδημίας τα παιδιά συνάντησαν και τον ποδοσφαιριστή της Κ-14 Γιώργο Σταμούλη ο οποίος στα 13 του άφησε την Πάτρα και τους γονείς του για να μείνει στους ξενώνες του Ολυμπιακού! Ο νεαρός άσος της Ακαδημίας τους περιέγραψαε μια ημέρα στο Ρέντη και δήλωσε ενθουσιασμένος που είναι στον Ολυμπιακό και κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Η πρώτη ημέρα είχε φυσικά και προπονήσεις για όλα τα παιδιά σε τρία γήπεδα με προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και πάντα υπό την επίβλεψη του Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδη. Μετά από το Ρέντη οι νεαροί άσοι επισκέφτηκαν το νέο Μουσείο της Ακρόπολης αφού είχαν εκφράσει την επιθυμία να δουν από κοντά τα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων και τον πολιτισμό που κληροδότησε η Ελλάδα σ' όλο τον κόσμο.

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης
INTIME SPORTS

Η Κυριακή ήταν ημέρα αγώνων! Τα τμήματα της Σχολής Θεσσαλονίκης έπαιξαν στο Ρέντη αγώνες με την Ακαδημία και άφησαν άριστες εντυπώσεις αλλά και με τις Κεντρικές Σχολές. Πολλά από τα παιδιά της Σχολής έχουν κληθεί και στις Μικτές , εντυπωσίασαν τους ανθρώπους της Ακαδημίας και θα περάσουν και δοκιμαστικό για την ένταξη τους στην Ακαδημία!

Το... μενού περιελάμβανε στη συνέχεια την παρακολούθηση του αγώνα της Κ-20 με τον Παναθηναϊκό με τα παιδιά της Σχολής να είναι τόσο ενθουσιασμένα με την απόδοση της ομάδας του Βασίλη Βούζα που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν για τον Ολυμπιακό! Φυσικά... έκλεψαν την παράσταση στην εξέδρα και έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο!

Στο ημίχρονο του αγώνα συνάντησαν τον ποδοσφαιριστή μας Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί τους και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα.

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης

Η συνέχεια δόθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" όπου η αποστολή της Σχολής μας έφτασε από πολύ νωρίς για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης

Οι πιο μικροί σε ηλικία στάθηκαν και τυχεροί αφού είχαν την ευκαιρία να επιλεχτούν για να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να φωτογραφηθούν με τον Λεόνε. Φυσικά όλοι πανηγύρισαν τη νίκη με 3-0 επί του Παναθηναϊκού και έφυγαν "γεμάτοι" για την Θεσσαλονίκη".

ΚΑΙ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Μαθήματα γιόγκα έχουν ξεκινήσει από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου στις ομάδες Κ-15, Κ-16, Κ-17 και Κ-20 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο της Ακαδημίας στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και έχουν πολαπλά οφέλη για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Για 2 μέρες στον Πειραιά η Σχολή Θεσσαλονίκης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ