ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για 14η ημέρα στη Μάνδρα ο Ολυμπιακός

Για 14η ημέρα στη Μάνδρα ο Ολυμπιακός

Για 14η ημέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής. Χθες (30/11), συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών, δρόμων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού παραμένουν για 14η ημέρα στη Μάνδρα Αττικής, συνεχίζοντας να προσφέρουν βοήθεια στους πλημμυροπαθείς. Χθες (30/11), συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών, δρόμων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Από την πρώτη κιόλας ημέρα, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, έδωσε εντολή ο οργανισμός αυτός, στο σύνολό του (η ΠΑΕ, η «Καραϊσκάκης ΑΕ», το προσωπικό του Προπονητικού Κέντρου στο Ρέντη, η «Θρύλος ΑΕ» και η Διεύθυνση της Ακαδημίας, ΟΛΗ η οικογένεια του Θρύλου) να «σκύψει» πάνω από το πρόβλημα και να βοηθήσει! Με κάθε τρόπο! Και όχι με λόγια, αλλά με έργα!

Και την Πέμπτη (30/11) συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών, δρόμων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής, με τα μηχανήματα τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός. Φορτηγά και χωματουργικά μηχανήματα, δούλευαν και σήμερα πυρετωδώς, προκειμένου να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα, όσο αυτό είναι εφικτό.

Μάλιστα, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Μάνδρας, ενώ καθαρίστηκε και νηπιαγωγείο της περιοχής. Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, για 14η ημέρα στη σειρά, παρέδωσαν στους ταλαιπωρημένους και πλημμυροπαθείς κατοίκους της Μάνδρας, εργαλεία και υλικά καθαριότητας. Ο Βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Βαμβακούλας, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, βοήθησε στο να διανεμηθούν τα υλικά αυτά, στους κατοίκους της περιοχής.

Η στήριξη, όπως και να ’χει, θα συνεχίσει να είναι έμπρακτη και δεν θα περιορίζεται σε έναν τομέα. Από την παροχή υλικών αγαθών, ιματισμού, τροφίμων και νερού, μέχρι τη διάθεση έμψυχου δυναμικού, μηχανημάτων και ωρών εργασίας επί τόπου, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι ΠΑΡΩΝ εκεί όπου η ανάγκη τον καλεί, εκεί όπου ο συνάνθρωπος δοκιμάζεται!"

Πηγή: Olympiacos.org

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ