ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γι' αυτό δεν έπαιζε ο Ομάρ στον Ολυμπιακό

Γι' αυτό δεν έπαιζε ο Ομάρ στον Ολυμπιακό

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πήρε φανέλα βασικού με το "καλημέρα" στη Χαλ, την ώρα που δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό. Κάτι απολύτως φυσιολογικό, όπως εξήγησε ο δ/ντης επικοινωνίας των πρωταθλητών, Κώστας Καραπαπάς.

Φανέλα βασικού πήρε ο Ομάρ από τον Σίλβα στον αγώνα της Χαλ με την Τσέλσι, βγάζοντας όλο το ενενηντάλεπτο. Ο Νορβηγός δεν είχε αγωνιστεί μέσα στο 2017 με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν δημοσιεύματα που έθεταν το ερώτημα, γιατί δεν έπαιζε εδώ ο Ελαμπντελαουί και αγωνίστηκε με το που πήγε στην Αγγλία και σε αγώνα "φωτιά".

Η απάντηση ήρθε από τον δ/ντη επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος μεταξύ άλλων έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: "O παίκτης ήταν έτοιμος εδώ και κάποιες μέρες και προφανώς προφυλάχθηκε για να κάνει τη μεταγραφή που τόσο ήθελε. Γίνεται σε όλο τον κόσμο αυτό στην περίοδο των μεταγραφών!".

Ο Ομάρ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό κόντρα στην Κέρκυρα στις 27/11 όπου αποχώρησε τραυματίας από μαρκάρισμα του Ζαραδούκα. Πριν από λίγες ημέρες ξεπέρασε το πρόβλημά του και ήταν έτοιμος να αγωνιστεί, ωστόσο προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της ολοκλήρωσης του δανεισμού του στη Χαλ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ