ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γήπεδα Futsal και beach soccer στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού

Γήπεδα Futsal και beach soccer στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού

Οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη αναβαθμίζονται και μεταξύ άλλων θα υπάρχει γήπεδο futsal και beach soccer. Ένας χώρος με όλες τις παροχές για την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο Καραϊσκάκη, χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού στο υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ένας χώρος με όλες τις παροχές για την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής των "ερυθρόλευκων". Μία εγκατάσταση η οποία διαρκώς αναβαθμίζεται και εκσυγχρονίζεται, με την κάμερα της NOVA να κάνει αυτοψία στο χώρο.

Τους τελευταίους μήνες υλοποιήθηκαν η ανακαίνιση των γηπέδων G1 και G4 με την τοποθέτηση συνθετική ίνας, η κατασκευή του γηπέδου P4 με συνθετικό χλοοτάπητα, του στεγάστρου της Ακαδημίας για τη δημιουργία ανοικτού σκεπαζόμενου χώρου εκγύμνασης, δύο γηπέδων ποδοβόλει και ενός γηπέδου Beach Soccer.

Παράλληλα δρομολογήθηκε η περαιτέρω διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με νέα άσφαλτο και φωτισμό και ανακαινίσθηκαν οι αίθουσες ψυχολόγου, μαθημάτων αγγλικών και ανάλυσης βίντεο. Πλέον, στις εγκαταστάσεις υπάρχουν συνολικά οκτώ γήπεδα ποδοσφαίρου.

Από το 2010 έως σήμερα έχουν επενδυθεί περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυχρονισμό του Αθλητικού Κέντρου του Ρέντη, όπου εργάζονται 150 άνθρωποι. Στη δε Ακαδημία φιλοξενούνται 53 παιδιά. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Παύλου, αποκάλυψε πως έχει δρομολογηθεί και η κατασκευή γηπέδου Futsal στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ