ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεύμα όλης της ομάδας το μεσημέρι της Τετάρτης

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού θα γευματίσει μαζί το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12), σε μια προσπάθεια τόνωσης του καλού κλίματος ενόψει της συνέχειας.

Το σερί νικών στο πρωτάθλημα και η δυναμική επιστροφή του Ολυμπιακού στην διεκδίκηση του τίτλου, έχουν φέρει έναν αέρα αλλαγής στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τους "ερυθρόλευκους" να απορροφούν σιγά σιγά τους κραδασμούς από το προβληματικό ξεκίνημα της σεζόν.

Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Τετάρτης (12/12) θα γευματίσουν όλοι μαζί εκτός προπονητικών εγκαταστάσεων, σε μια προσπάθεια τόνωσης του καλού κλίματος ενόψει της συνέχειας.

Μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης ως ομάδα.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (17/12, 15:00) υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ψάχνοντας την έκτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Super League.

Τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τους "ερυθρόλευκους" (αφού ακολουθεί η διακοπή) αυτό κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά στις 20/12 (17:15), για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΤΡΕΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ

Τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κλήθηκαν στην εθνική ομάδα ΝέωνU-19, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της που θα διεξαχθούν στην Αθήνα, από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι Χρήστος Καράδαης, Γιώργος Νεοφυτίδης και Αλέξανδρος Βοϊλης (8 γκολ τη φετινή σεζόν).

Γεύμα όλης της ομάδας το μεσημέρι της Τετάρτης
INTIME SPORTS

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας ο Ολυμπιακός
Ελαμπντελαουί, ο νέος... Πέρσης φίλος του Ανσαριφάρντ
Θεοδωρίδης: "Θα χάναμε τον Ανσαριφάρντ λόγω εκείνου του γελοίου προπονητή"
Μπλέξιμο για Ολυμπιακό και Μιραλάς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ